Vad bör jag tänka när man köper ett hem löpband?

Motion och experter fitness överväga att köpa ett löpband en av de bästa konditionen inköp går att tillverka. Detta beror på ett löpband är en mångsidig utrustning som inte blir gammal, tappar popularitet, eller blir föråldrade. Men samtidigt plocka ett löpband jämfört med andra träningsredskap känns som ett lätt val, hur vet du vilken löpbandet är den rätta för dig? Här är några frågor som hjälper dig att begränsa dina val.

Hur mycket är du villig att spendera på ett hem löpband? Du kan få en grundläggande handbok löpband för så lite som $ 400 US dollar (USD), men förvänta dig inte stora saker från en sådan maskin. En billig Löpbandet är risken för brott ofta, kommer inte att uthärda hårt bruk, och kommer troligen kräver täta tune-ups. En kvalitets löpband, å andra sidan är gjorda för att hålla, men excellens har ett pris. Räkna med att betala över $ 1000 USD för ett löpband som inte behöver smörjning och kommer att hålla för hårt bruk, ofta körningar, och olika storlek användare. En kvalitet löpbandet är särskilt viktigt om det finns fler än en användare i hushållet, som maskinen kommer att tjäna dubbel plikt.

Slutligen, tänk på vad dina mål är. För en lätt promenad ett par gånger i veckan kommer ett enkelt löpband göra, för maraton utbildning behöver du en kraftfull motor och bra fjädring, vilket innebär en högre tagg pris. Manuellt löpband-de utan motor-blir en sällsynthet, vilket innebär att du är mer än sannolikt att hamna i en motordriven maskin. Välj ett löpband med den största motorn du har råd med, eftersom detta kommer att garantera hållbarhet och jämn gång. Köp en motor med minst 1,5 hästkrafter. Bli inte hänga upp i fantasi programmering alternativ. Du behöver i princip ett löpband som tillåter dig att kontrollera hastigheten och lutning, och kanske med en pulsmätare, men det är det. Undvik extravaganta knappar som kommer högst sannolikt att vända upp priset heftily men inte göra mycket när det gäller att förbättra din kondition.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.