Vad är några sätt att lindra mina nerver när jag flyger?

människor antar ofta att de är ensamma i sin flygrädsla. Statistik pekar dock på att så många som en av sex personer är nervösa flyers. Denna statistik kan vara till hjälp eftersom man inser att man inte är isolerad i en rädsla. Det finns många tips för dämpa rädslan hos nervös flyers. Många svär vid en viss metod, och det kan vara nödvändigt att försöka ett par innan man hittar den bästa metoden.

Rädsla är ofta irrationellt, och nervös flygblad i allmänhet känner till detta. De är ofta inte lugnade av att luften flygningen är mycket säkrare än en resa till affären i en bil. Dessa fakta kan hjälpa vissa människor, men inte alla. Det kan vara bra att inse att de flesta som seglar olyckor inträffar vid landning eller start. För att eliminera risken, får en vill undvika att behöva använda anslutningsflyg och försöker boka endast direkta flygningar.

Vissa människor svär att en alkoholhaltig dryck hjälper dem att lugna nerverna. Detta är inte alltid fallet för nervös flygblad. Vissa nervös flygblad kan dricka till överdrift i hopp om att nerverna kommer att lugnas. Detta kan göra en sjuk, samt, i ett särskilt berusad person som inte får gå ombord på ett flyg. Andra anser att alkohol faktiskt höjer larm. Således för de flesta nervösa flygblad, bör alkohol undvikas.

Vad bra, bör nervös flygblad undvika koffeinhaltiga drycker. Dessa kommer definitivt att öka nervositet. Kaffe och te är uppenbara misstänkta, men också att överväga att eliminera läsk som innehåller koffein också.

En del känner att ett lugnande medel som Valium innan en flygning lämpligt lugnar sina nerver. Långdistansflygningar, kan vissa använda en sömntablett. Detta kan hjälpa för att lugna nerverna, men man skall aldrig försöka lugnande medel används för första gången på en flygning. Om man planerar att använda Valium, prova en en vecka innan flygningen att bedöma dess effekt.

En del har faktiskt en motsatt effekt från lugnande medel eller sömntabletter, och det är mycket bättre för nervös flygblad att få reda på detta medan de fortfarande på marken. Vad bra, om man kör på en flygplats, bör en inte ta någon typ av dämpande förrän det är checkat in på flygplatsen.

andra anser att ett sätt att ockupera sinnet kan minska flygrädsla. Om en har tv-spel, klassisk musik, sudoku och pussel ord, skapa lite med på resan. Detta kan hjälpa till att hålla sitt sinne ockuperat. Att en reskamrat längs kan hjälpa också, speciellt om personen ett ger inte delar en liknande flygrädsla.

Några nervösa flygblad svara mycket väl till en mängd olika andningsövningar eller egenföretagare meditativa övningar. Dessa metoder som Dr Andrew Weils andas metoder kan hjälpa till att reglera humör, men de kräver praktiken innan man försöker dem på en flygning. Man kan oftast få band eller arbeta med en utbildad terapeut, men överväg börjar detta arbete flera månader innan vi flyger, så praxis har varit tillräcklig.

Speciellt med så många nya regler för att flyga, nervös flygblad nytta av tillräcklig tid att förbereda sig för en flygning. Eftersom incheckningen för flyg är nu betydligt längre, se till att komma till flygplatsen i god tid för att undvika ytterligare panik potentiellt saknas en flygning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.