Hur väljer jag det bästa frusen skuldra övningar?

Det bästa frusen skuldra övningar kan variera från person till person, beroende på nivå och typ av axel impingement. Som en följd av detta bör en rutin tas fram med hjälp av en sjukgymnast. För att maximera effekten bör människor utföra frusen skuldra övningar på egen hand vid sidan av när de får ta sjukgymnastik.

När genomförs regelbundet, övningar frusen skuldra brukar hjälpa till att minska eller eliminera smärtsamma axeln symtom. De flesta av dessa övningar är utformade för att öka mängden rörelsen i axelleden och för att minska muskel förlust. En regelbunden frusen skuldra utöva rutin kräver vanligtvis en person att sträcka flera gånger varje dag tills försvinner skuldra. Varje övning i allmänhet skall upprepas tio till femton gånger under en session sträcka.

En av de bästa frusen skuldra övningar innebär en böjning rörelse. För att utföra denna övning ska du stå rak med armarna utmed sidorna och handflatorna vända mot marken. Håll ett rep i båda händerna och sakta höja armarna över huvudet samtidigt som du låst armbågarna. Sakta lutar kroppen framåt tills du känner en stretch i framsidan av axlarna. Behålla denna position i ungefär trettio sekunder.

För att lösa skulderbladsbrosket utbud av rörelse, bör du starta i stående ställning. Bara rycka på axlarna uppåt och håll denna position i ungefär fem sekunder. Sedan tar du din skulderbladen rygg och hålla detta förslag till fem sekunder. Slutligen, dra axlarna ner mot marken och hålla ytterligare fem sekunder.

Du kanske också vill använda en bra skuldra kidnappning och adduktion motion i din rutin. Starta i stående ställning, som innehar ett rep i båda händerna med handflatorna vända mot marken. Lätt vila repet mot framsidan av benen och hålla armbågarna låsta. Använd dina goda arm, driva din skadade armen utåt och uppåt. Håll detta förslag i ungefär fem sekunder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.