Hur väljer jag det bästa Shea Butter Body Lotion?

Sheasmör är en naturlig fet fett som kommer från frön av Shea träd. Detta extrakt har vitamin A och E. Det anses vara ett utmärkt fuktighetsbevarande och mjukgörande, och det anses ha läkande egenskaper. Sheasmör bodylotion i allmänhet marknadsförs genom att lyfta fram många av dessa fördelar. För att välja de bästa av dessa lotion, bör du överväga att ingredienserna i varje produkt.

Människor ofta attraheras av sheasmör, eftersom det kan hjälpa till med en rad skönhet problem. Dessa inkluderar torr, kliande hud, eksem, och rynkor. När utvinns ur fröna och lämnade rent, sheasmör är oftast mjuk och krämig. Detta gör den idealisk för applicering på huden i ren form.

Du kommer att upptäcka att de flesta utlåtanden pekar på att de mest väsentliga fördelar kan förväntas om du använder ren sheasmör. Om späds det ut med en lång rad andra ingredienser, kan du uppleva många färre förmåner. Det bästa sheasmör bodylotion kommer alltid att vara den som antingen är 100% ren eller i närheten.

När man väljer sheasmör bodylotion, analysera etiketter. En bra regel är att produkter som dessa har ofta sina förtecknade ämnen enligt det belopp som finns. Den första ingrediensen är normalt den viktigaste ingrediensen. Den sista ingrediens som förtecknas skulle därför vara det objekt som knappt har använts för att framställa produkten.

Titta och se var sheasmör faller i ingrediensförteckningen. Du kan bli förvånad över att en framsidans etikett annonserar en produkt som sheasmör bodylotion. Då kan du vända på det och upptäcker att det faktiskt bara innehåller en antydan till sheasmör.

Det är också viktigt att överväga andra ingredienser som är noterade. Om du använder sheasmör body lotion i hopp om att bekämpa rynkor eller torr hud, kan du bli besviken om du väljer en produkt som innehåller en ingrediens som alkohol, som kan torka ut huden. Du vill se till att andra uppgifter i sheasmör bodylotion är inte arbeta mot dina mål.

parfymer och färgämnen är andra objekt som du kanske vill undvika. Även om dessa två saker kan vara mycket attraktiv, bör du komma ihåg att dessa i allmänhet är funktioner för marknadsföring. Lotion är ofta att lukta som persikor och vanilj och sedan färgade för att matcha doften att uppmuntra dig att köpa ett visst märke. Ibland kan dock dessa funktioner vara störande och leda människor att köpa produkter av lägre kvalitet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.