Hur väljer jag det bästa Hemlagad Facial Scrub?

Homemade ansiktsscrub kan vara en bra hudvård alternativ. Om du inte är försiktig, kunde det dock bli en hudvård katastrof. Innan man investerar i eller använda någon hemmagjord ansiktsscrub, bör du känna din hudtyp och dina allergier.

konsumenterna ofta tar för givet att många kommersiella hudvårdsprodukter har varianter för olika hudtyper. Om du planerar att göra eller köpa hemmagjord ansiktsscrub, skulle det vara klokt att överväga din hudtyp. Du bör också göra en del forskning om vilka ingredienser är hjälpsamma och som kan förvärra eventuella villkor du har.

Ett sätt att få en god uppfattning om ingredienser för olika hudtyper är att analysera några kommersiella produkter. Ta notis om vad som tillsatts produkter för fet hud som inte är de som är för normal hud. Om du har känslig hud, kan du ägna särskild uppmärksamhet åt de ingredienser som ingår i eller saknas från de flesta konsumtionsvaror.

När du har identifierat vad som är bra för huden, är det bäst att göra eller välja produkter med dessa poster. Om du får hemlagad ansiktsscrub från någon annan, bör du se till att du vet vad som ingår i produkten. Konsumentprodukter lista ingredienser eftersom det är viktigt att människor vet vad de lägger på huden, detsamma gäller med hemgjorda produkter.

En annan sak du måste överväga är någon produkt som du är allergisk mot. Många objekt som orsakar allergiska reaktioner när ätit finns i hudvårdsprodukter. Om du är allergisk mot hallon, till exempel, kanske du vill undvika hallon skrubba. Utgå inte ifrån att bara för att du inte intag av objekt som det inte finns någon anledning till oro. Många människor som lider av allergier har endast varit utsatta på ett sätt och vet inte om utvärtes bruk kan orsaka samma problem.

Eftersom ansikte kan vara så känsliga, och dess utseende är viktigt är det också klokt att noga överväga om det är en bra idé att få hemmagjord ansiktsscrub från någon annan. Du bör överväga att personens erfarenheter och källa till kunskap. Även om personen är en vän eller släkting, kan du överväga om det kvalificerar henne att hudvårdsprodukter.

Om du känner dig bekväm att du eller någon annan person som kan göra en säker hemmagjord ansiktsscrub, är det bäst att använda dem som har begränsade mängder av syntetiska eller kemiska ingredienser. Det är lämpligt att välja produkter som är sammansatta helt eller främst av naturliga objekt. Du bör också komma ihåg att Scrubs är utformade för att agera abrasively, så är det också bäst att använda en hemmagjord ansiktsscrub som har lugnande och återfuktande ingredienser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.