Hur väljer jag det bästa Dental Insurance Company?

människor inte alltid har ett val när de köper tandvårdsförsäkringen. Många teckna försäkring genom sina arbetsgivare, och detta kan arbetsgivaren fatta beslut om vilken typ av försäkring att erbjuda. Dock kan vissa människor vänder ner en arbetsgivare plan om det inte är tillräckligt och se sig omkring för en tandläkare försäkringsbolag som uppfyller deras behov, vilket kan vara ett dyrt val, eftersom försäkring i arbetet är oftast mycket billigare.

Det finns flera olika typer av försäkringar som kan erbjudas av samma tandläkare försäkringsbolag eller av olika företag. Många gånger företag erbjuder flera plan alternativ, som folk kanske vill tänka på när man försöker välja den bästa tandläkare försäkringsbolag. Först några försäkringsbolag struktur betalningar med procentuella. Folk kommer alltid att ersätta procent som utsetts av företaget, och detta kan arbeta med alla tandläkare eller uteslutande av tandläkare om att avtal med bolaget.

Andra sätt en tand försäkringsbolag kunde lista kostnaderna genom att ha en tandhälsa underhållsorganisation (HMO). Personer som använder planen tandläkare skulle betala definieras copayments för vissa tjänster, och det skulle vara ganska låg. Ibland saker som rotkanaler och kronor kommer att vara billigast med tandvård HMOs. Alternativt kan en tandläkare försäkringsbolag erbjuder en offentlig postoperatör, där människor kan välja sin tandläkare men betala mer pengar när de använder tandläkare som inte deltar i en leverantör nätverk. Kostnader kan variera för offentliga postoperatörer, och det kan vara ganska höga självrisker innan de får ersättning sker.

Slutligen har vissa företag erbjuder rabatter, men inte försäkring. Kostnader får minskas med en viss procent när folk besöker deltagande tandläkare. Dessa är vanligtvis den billigaste formen av tandvård täckning, men de tenderar också att täcka den minsta.

Det är självklart att de inför valet att antingen förstå de olika sätt en tand försäkringsbolag kan erbjuda försäkring. Men det finns mer att behandla. Att förstå hur prissättning fungerar för varje typ av erbjudna plan underlättar. Folk köper ny försäkring bör vissa planer kommer inte att utesluta vissa saker. Till exempel om en tand med en gammal fylla i den går sönder, kommer inte företaget att så redan existerande eller ett nytt villkor, och hur den frågan behandlas ekonomiskt?

Det finns några saker folk kommer att vilja se när de tittar på kontrakt från företag. De bör söka få till några undantag på gällande villkor, fullständigt definierat villkoren för betalningar, och vilka begränsningar som finns i att använda planen. Om planen bygger på personer som använder ett nätverk av läkare, få tillgång till nätverket namn, kalla vissa av dem att göra vissa att människor fortfarande är en del av nätet (ibland filerna inte få uppdaterad) och ställa ett par de tandläkare eller sekreterare om de har haft problem med tand försäkringsbolag.

Man kan också helt enkelt in en tand namn försäkringsbolag i någon stor sökmotor med ordet "klagomål, att" ta reda på vad andra människor säger om företaget. Företag kan sökas via organisationer som Better Business Association för eller via stater försäkring registeransvarige eller kommissionär. Även om inga försäkringsbolaget kommer att göra alla kunder nöjda, de med mycket låga priser och hög grad av kundens missnöje är förmodligen inte de bästa valen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.