Hur väljer jag de bästa utländska onlineapotek?

En utländsk onlineapotek kan vara ett bra tillfälle för folk att köpa receptbelagda läkemedel till en lägre kostnad. Detta skulle kunna hjälpa människor med låg inkomst eller ingen sjukförsäkring betala för läkemedel. Men det finns också många potentiella risker med att använda en utländsk online-apotek. Eftersom receptbelagda läkemedel ibland kan vara extremt farligt, beställning från en utländsk online-apotek bör vara något att noggrant överväga. Vissa utländska Online apotek kan erbjuda ett lägre kvalitet läkemedel, eller kan inte kräva några recept för att beställa medicin. Detta skulle kunna vara skadligt för din hälsa eller till och med dödlig.

För det mesta finns det tre typer av utländska onlineapotek. Traditionella onlineapotek fungerar som en standard apotek. De kräver att du har ett recept från din läkare, som har skrivits efter en person undersökning. Remote samråd onlineapotek kräver i allmänhet att du svarar på en telefonintervju eller fylla i en online-undersökning för att få ditt recept. Den tredje typen av online-apotek kräver inga recept alls. Dessa kan vara ett farligt alternativ att beställa receptbelagda läkemedel från, eftersom ingen läkare eller sjuksköterska kommer att medverka i att se till att medicineringen är den rätta för dig.

I de flesta fall kan traditionell online apotek anses vara bästa valet. Normalt är detta drag bäst eftersom din medicin har utfärdat enligt bemyndigande av din läkare, som vanligtvis är bekant med din medicinska historia och har spelat en personlig undersökning. Detta kan bidra till att du får rätt medicin och har fått instruktioner hur korrekt att ta den.

Utländska online apotek som inte kräver någon recept tyder oftast på att din läkare inte är deras främsta intresse. Ibland kan dessa företag upprättas med avsikt att stjäla kreditkortsnummer. Det finns många konsumenter vakthund grupper som tillhandahåller listor över oseriösa utländska onlineapotek. Det kan vara en bra idé att konsultera några av dessa listor, som vanligtvis finns på Internet. Detta kan hjälpa dig att identifiera eventuella ljusskygga operationer.

Om man tittar på urvalet av läkemedel som erbjuds av utländska online apotek kan hjälpa dig om de har rätt medicin för dig. Många utländska onlineapotek erbjuder ett brett utbud av produkter. Detta kan omfatta läkemedel som vanligen används av amerikanerna, såsom Vicodin ® eller Xanax ®. Utländska onlineapotek som bryter ner deras produkter i kategorier, såsom viktminskning läkemedel eller smärtstillande, kan ge dig en uppfattning om några av de olika produkter som finns tillgängliga på marknaden. Du kan sedan vill rådgöra med din läkare om dessa olika märken, och begära ett expertutlåtande.

Du kanske också vill överväga att välja en vänlig och kommunikativa online utländska apotek. En 24-timmars hotline bör lämna bolaget för att hjälpa dig med eventuella frågor du har. Detta kan hjälpa dig att få information om läkemedel och om en korrekt och säker användning av dem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.