Hur kan jag hitta prisvärda Dental Insurance?

med priset för tandvård eskalerande år efter år, med tandvårdsförsäkringen har blivit ett måste för de flesta. Lägga på problemet är att många företag erbjuder sina anställda sjukförsäkring men inte tandvårdsförsäkringen och lämnar sina arbetstagare upp i luften när det gäller att ta hand om detta område. Om du företaget inte tillhandahåller tandvårdsförsäkringen och du är shopping för rätt plan, här är några viktiga faktorer att tänka på.

Först och främst komma ihåg att en tandvårdsförsäkringen plan inte riktigt billigt om det inte täcker alla dina grundläggande behov. Till exempel, en plan som inte tillåter dig ett val av tandläkare kan vara ett problem, samma sak gäller en tandvårdsförsäkringen som utesluter vissa specialister och tvingar dig att nöja sig med det näst bästa alternativet behandling. Slutligen, se till att planen ger dig viss frihet, till exempel välja din egen tid för att boka tid i stället för att begränsas till en viss dag i veckan eller vissa timmar som vissa planer gör. Alltid köpa den bästa planen du har råd. Gå inte med den billigaste en bara få reda på senare att täckningen inte är tillräckligt för dina grundläggande behov.

När det gäller kostnader är det första steget i att hitta prisvärda tandvårdsförsäkringen för att göra din forskning. Internet är ett bra ställe att ta reda på vad som finns och att göra en snabb jämförelse springa mellan olika planer. Håll dig till kända företag, eller se till att du leta efter feedback om du inte vet något om ett särskilt bolag. Vissa webbplatser, liksom Dentalplans, kan du jämföra företag och leta efter rätt planen med hänsyn till både pris och behov.

Köpa en familj tandvårdsförsäkringen plan snarare än en enskild en ibland kan spara pengar. När du handlar runt, inte känner sig begränsad av ordet "familj", eftersom det kan innebära olika saker för olika företag, från en traditionell giftermål till någon grupp av människor som delar samma adress.

Om många alternativ förvirra dig, tala med en försäkringsagent eller fråga kolleger och vänner för en rekommendation. Inget slår egen erfarenhet när det gäller en tandvårdsförsäkringen plan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.