Finns det några livsmedel som kan hjälpa mig gå ner i vikt?

Kan mat verkligen bränna fett? Det finns ingen magi svar på viktminskning kampen, nya studier tyder på att vissa livsmedel kan öka ämnesomsättningen och hjälper kroppen att bli av med kalorier snabbare och mer effektivt. Här är några exempel på livsmedel som är ryktet att hjälpa till med viktminskning.

  • Grapefrukt . Det grapefrukt diet har funnits i flera år och även om kosten i sig är inte en bra idé på grund av dess begränsningar, inte grapefrukter har några fördelaktiga viktminskning egenskaper som är värda att nämna. Även om forskarna inte helt förstå hur det fungerar, en studie vid Scripps Clinic i Kalifornien fann att människor som äter en grapefrukt innan en verklig måltid förlorat mer vikt än personer som inte gjorde det.

  • Green och grönsaker orange, som pumpor. Dessa grönsaker är bra för ändamål viktminskning eftersom de är höga i fiber och vatten innehåll. Fiber tar längre tid att smälta och håller dig nöjd under en längre tid, förebygga hetsätande. Ett bra exempel på ett livsmedel högt innehåll av kostfiber är linssoppa, som innehåller en hög grad av vätskor och fiber och det är ett bra sätt att börja varje måltid.

  • örter och kryddor. En 2003 Virginia State University studie visade att genom att eliminera 10 gram fett, eller lite mindre än en matsked smör per dag och arom mat med olika örter och kryddor kan bidra till en eventuell £ 10 viktminskning av slutet av året. Detta beror på att vissa kryddor, såsom chili, nattljus, och senap, har en "värmande effekt" som påverkar omsättning och höjer ämnesomsättningen så länge som tre timmar efter måltid.

  • Nuts. På 165 kalorier för en handfull, skulle man tro att nötter är dåligt för din midja, men det är bara det motsatta. Eftersom de innehåller mycket fett ger de en känsla av mättnad, att hjälpa människor äta mindre av andra, mer gödning livsmedel senare. Nötter fart också upp ämnesomsättningen med cirka 12 procent, vilket resulterar i snabbare viktminskning utan tillsats av motion.

Det finns ingen magi svar på viktminskning, att äta mat ovan kan hjälpa dig gå ner i vikt, särskilt i kombination med regelbunden motion.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.