Vilka olika typer av arbetsterapi Supplies?

I en värld av arbetsterapi, terapeuter och assistenter förlita sig på ett otroligt brett spektrum av specialiserade utrustning och verktyg för att hjälpa sina patienter. Vissa typer av arbetsterapi leveranserna är avsedda att hjälpa vuxna som har drabbats av ett försvagande skada lära om eller anpassa sig till ändrade sätt att göra enkla uppgifter som deltar i vardagen. Andra typer av arbetsterapi förråd är inriktad mot barn för att hjälpa dem förbereda sig för utmaningar som ligger framför oss.

Några av de viktigaste arbetsterapi leveranser som finns bland en terapeut arsenal är analysmetoder. Dessa kan vara i form av frågeformulär formulär som man kan utvärdera patienternas, eller som bundna handlingar avsedda att tjäna som en resurs manualer. Båda ger terapeuten med en solid grund för att bedöma en persons funktionshinder när det gäller sensorisk bearbetning, fin och grovmotoriska utveckling, mottaglig och uttrycksfulla språkkunskaper, synskärpa, kompetens socialisering och diverse andra markörer. De bidrar också terapeuten att avgöra det bästa behandlingsperioden.

När det gäller barn finns många typer av arbetsterapi förnödenheter avsedda för tidiga insatser och sanering. Till exempel, en del barn har svårt att uttrycka sig, antingen på grund av försämrad socialisation, problem tal eller fysiska utmaningar. Den terapeutiska verktyg presenteras ofta i form av brädspel, kort aktivitet, eller elektroniska prylar som är roligt och engagerande. Men medan de kan helt enkelt kul att barnet uppmuntras också social interaktion, verbala uttryck, fin motoriska utveckling, och en del även undervisar själv lugnande tekniker. Dessutom är vissa arbetsterapi leveranser avsedda för barn med särskilda behov, såsom spel och aktiviteter som anser sensoriska defensiveness som är associerad med autistiska störningar.

Arbetsterapi förråd som införs i rehabiliteringsprogram för vuxna i allmänhet adress verktyg för att göra vardagen enklare och främja självständighet. Till exempel är det ofta nödvändigt att ge en vuxen som återhämtar sig från operation med modifierad utrustning, såsom stöd för att bistå bad, grooming och dressing. Det finns också ett brett utbud av arbetsterapi förnödenheter för att hjälpa de vuxna runt huset, såsom en förlängning "grabbers" för att hämta objekt från en hylla, modifierade kök och redskap restauranger och allmänna förflyttningshjälpmedel. Naturligtvis arbetsterapeuter bistå även vissa vuxna i byggnaden den kognitiva och funktionella färdigheter som behövs för att hantera en budget, följ instruktionerna för att förbereda en måltid osv

typ och mängd av arbetsterapi inköp som krävs för programmet beror på terapeuten och hans eller hennes arbetsmiljö. Till exempel vissa terapeuter specialiserade på att arbeta med barn i en skola eller bostadsområde anläggning. Andra arbetar i kliniska med psykiskt ifrågasättas, medan andra är specialiserade på att tillhandahålla tjänster till de äldre.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.