Vilka är de olika metoderna för Shoulder Förstärkning?

Människor ofta instrueras att utföra skuldra styrkeövningar efter en skada för att återfå flexibilitet, rörelse och muskelmassa. Vissa milda skuldra problem som en stam, hängning, bursit, tendinit, eller axeln impingement kan behandlas hemma genom en rad av ljus stretching och styrkeövningar. Alla som har en svårare axel problem, såsom en söndertrasad ligament eller skadade ben, kanske måste opereras följas av flera veckors rehabilitering på ett sjukhus eller sjukgymnastik klinik. Sjukgymnaster ge detaljerad, övningar anpassade axel stärka för att främja snabb återkrav och att enskilda ska en gång njuta av sin favorit verksamhet.

skador som leder till inflammation och svullnad kan begränsa en persons rörelseomfång och styrka avsevärt och axel övningar oftast inte möjligt tills svullnaden försvinner. Efter en skada, en läkare oftast rekommenderar att en enskild vila sin arm för ett par dagar tills den har en chans att börja läka, sedan har en lätt stretching och skuldra styrkeövningar. Gemensamma metoder för axelskador stärka omfatta pendel-rörelse övningar och upprepade att höja armen över huvudet.

Pendel-rörelse övningar är mycket skonsamma metoder för att återfå flexibilitet och styrka. En person sitter vanligtvis eller står kvar med sin arm hängande fritt. Han eller hon sedan börjar svinga armen subtilt fram och tillbaka och från sida till sida, utan att stå emot förslaget. Axeln muskler sträcks och flexibilitet börjar återvända inom några dagar av träning. En annan populär skuldra stärka Metoden innebär upprepade långsamt höja armen ovanför huvudet för att öka rörelseomfång i fotstegen. Efter repetitionen är det oftast möjligt att flytta armen mycket längre än i början av övningen. Kombinera viloperioder med perioder av ljus motion kan förkorta läkningstiden av skador och främja en fullständig återgång till normal skuldra fungerar.

Efter en operation för att reparera skadade ledband eller vävnad, intensivare skuldra stärka övningar behövs. En sjukgymnast mönster typiskt en specialiserade program inriktat på en patients skada, resurser och mål. Terapeuten kan infoga vikter eller motstånd tekniker utbildning för att hjälpa en person bygga upp muskelstyrkan. Det är vanligt att terapeuter att införa vikter till pendel-rörelse och arm lyft övningar, och använder gummiband för att ge motstånd när patienten flyttar sin axel. Rehabilitering kan också innebära vattenmotstånd i en pool eller kasta en boll nära slutet av en fysisk terapi program.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.