Vilka Yoga verktyg bör jag börja ett Yoga regim?

Den som börjar en yoga regim måste bestämma vilken yoga de redskap som krävs. Vissa yoga verktyg är mer nödvändigt än andra, och alla som tränar yoga kommer att behöva bestämma vilka verktyg som är bäst, beroende på deras nivå av skicklighet och engagemang, samt deras budget.

Yoga mattor: Yoga mattor är de mest vitala av yoga verktyg. Sticky mattor är halkfria och ger ett stabilt underlag för yoga. Dessa mattor finns även i en tjockare form för mer komfort. Yoga mattor blir alltmer tillgängliga tillverkade av miljövänliga material såsom jute, hampa och naturgummi. Många yoga leverans butiker säljer matta band och påsar matta för att förvara och bära yogamattor.

Blocks: Yoga block hjälp med stabiliteten i yogaställningarna, samtidigt som man kompletterat längd till pose. Dessa yoga verktyg kan vara tillverkade av olika material. Bamboo block är så robust som vanliga klossar, men lättare skum block är lätta och finns i en mängd olika färger och texturer.

Band: Remmar också kan lägga till längd och flexibilitet för att yoga poser. Banden är i allmänhet tillverkade av bomull bandet och finns i olika längder. Några av dessa yoga verktyg är justerbar, så att längden kan ändras under en yoga pose.

Dynor: Dynor finns i olika former och storlekar. Dessa yoga verktyg kan användas för att stödja utgör, öka stretching, och ge tröst under djup andningsövningar och reparativ ställningar.

Filtar: Filtar kan ull, bomull, akryl, eller en blandning av olika material. Dessa yoga verktyg används för stöd i axeln står, placeras under höfterna, eller användas i stället för en förstärka. Filtar också kan användas under den sista avkoppling utgör.

Wedgar: Skum kilar kan användas under höfter, handleder eller klackar, när den person yoga behöver minska trycket på en gemensam.

Det finns ytterligare yoga verktyg, inklusive sandsäckar-som lägger vikt vid att stärka ställningar, skidless yoga handdukar, meditation kuddar och andra. En yoga lärare eller en anställd hos en yoga leverans butik kan ytterligare hjälpa dig att besluta vilka verktyg är rätt för dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.