Vad är skillnaden mellan aneoridbarometer och digitala blodtrycksmätare?

Hem blodtrycksmätare är praktiska enheter, som hjälper dig och din läkare bättre reda på svängningar i blodtrycket. Noggranna register hjälper din läkare att inse vilka tider på dygnet, som livsmedel, och till vilken verksamhet, gör dig mest sårbara för höjningar av blodtrycket. Denna information hjälper läkaren att besluta vilken typ och hur mycket medicin för att ge dig lika bra som om vissa livsmedel eller verksamheter bör begränsas.

Det finns olika typer av blodtrycksmätare inklusive aneoridbarometer och digitala, som kan användas bekvämt hemma med de flesta patienter. Lätt att använda kan du testa dina egna tryck snarare än för besök hos läkare så ofta som en gång var nödvändig. Var noga med att testa trycket regelbundet, och hålla en korrekt bild av värdena. Har denna information tillgänglig för din läkare vid varje besök.

Digital blodtrycksmätare är kanske den enklaste sorten att använda. Denna typ är också lämplig för den som inte används för att testa sitt eget blodtryck. De flesta digitala blodtrycksmätare komma med självuppblåsande manschetter som blåses när manschetten har säkrats och enheten har varit påslagen. Denna funktion samt digital avläsning, hjälper patienten försäkra ett mer korrekt tryck behandlingen. Många digitala blodtrycksmätare också innehålla en pappersutskrift så att du kommer att ha en händig, tryckt rekord för din läkare.

aneoridbarometer blodtrycksmätare är "standard" bollen och Mätartyp av bildskärm, ungefär som den du hittar i din doktorn. Du behöver ett stetoskop för att använda en aneoridbarometer övervaka och manschetten skall pumpas manuellt. Det är bäst att din läkare instruera dig i användningen av aneoridbarometer blodtrycksmätare innan du försöker det på din egen, för att försäkra noggranna avläsningar.

Det är också viktigt att ha blodtrycksmätare testas för noggrannhet före användning och minst en gång varje år därefter. Slå upp olika blodtrycksmätare på nätet och läsa recensioner för att ta reda på vilka som är det bästa värdet, eller be läkare eller apotekspersonal att rekommendera ett rimligt pris, lätt att använda bildskärmen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.