Vad är några olika typer av känslig hud Body Wash?

Body tvättar kan irritera känslig hud, som orsakar en person att bryta ut i ett utslag. Detta utslag kan se ut som knölar som liknar finnar eller spricka och gå sönder, som liknar eksem. En person kan finna känsliga tvätta huden kroppen, om hon tar sig tid att leta.

När du letar efter känslig hud Body Wash har en person att först lära sig vilka kemikalier han behöver undvika. Detta kan bestämmas genom att gå till en hudläkare. Läkaren kan köra hud provningar som skall informera honom om några kemikalier eller tillsatser som han är allergisk mot.

En känslig hud Body Wash är oftast parfymfria. Många människor som har känslig hud reagerar på doft tillsatser i kroppen tvättar. De flesta dofter innehåller oljor och alkoholer som irriterar huden. Body tvättar som är doftande med användning av organiska material är mindre benägna att irritera huden. Body diskningar som inte gör reklam för en viss doft kan fortfarande innehålla en del, så läs ingrediensen etiketten.

En känslig tvätta huden organ för människor som är benägna att acne är en som är fri från Shea och kakao Butters. Body tvättar med dessa tillsatser tenderar att vara fet och bygga upp i porerna, vilket resulterar i acne flare ups. Det rekommenderas för en akne benägen person för att undvika alla återfuktande kropp tvättar. Även om det är oftast nämns på framsidan av flaskan, bör ingrediensen etiketten läsas också.

Människor som är benägna att eksem biljettpris regel bra användning av en känslig hud Body Wash gjort för spädbarn. Dessa organ tvättar är extra skonsam mot huden och är oftast fria från starka kemikalier, färgämnen och parfym. De flesta andra organ tvättar har en stor mängd färg för att göra färger som matchar doften av rengöringsmedel. Steg till exempel doftande kropp tvättar är oftast rosa, medan lavendel är lila.

Människor som är känsliga för färgämnen och andra kemikalier kan dra fördel av att köpa organisk kropp tvättar. Dessa rengöringsmedel saknar tillsatser som hjälper den håller längre på hyllor. De är också tillverkade speciellt med jord miljövänliga produkter, vilket gör dem mycket mer skonsam mot huden.

Vissa människor kan få köpa sina känslig hud Body Wash specifikt från apoteket. Dessa tvättar är särskilt utformade för att förhindra utbrott, eller till och med bota redan existerande problem. Apoteken säljer organ tvättar specifikt för förhållanden som akne, eksem och psoriasis. Några av dem kan kräva ett recept, som kan erhållas från en hudläkare. Det är värt ansträngningen att förhindra alla klåda som uppstår från irritation på känslig hud.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.