Vad är några fördelar av att vidta en B Complex tillägg?

AB Komplexa tillägget får eller inte får ett hälsosamt sätt att lägga till några av fördelarna med B-vitaminer i din kost. Vissa läkare är motståndare till att de flesta vitaminer så länge du äter en komplett kost som innehåller rikligt med vitamin källor för dig. Det finns ett stort undantag med Vitamin B9, som även kallas folsyra. Alla kvinnor som vill bli gravida bör vara på detta tillägg, eftersom det har visat sig minska risken för vissa fosterskador. De flesta läkare rekommenderar att börja folsyra innan du ens försöker bli gravid, eftersom detta kommer att ytterligare minska risken för vissa missbildningar som kan uppstå mycket tidigt i fosterutvecklingen.

Även om det vore perfekt om vi alla åt perfekt goda kostvanor, sanningen är mycket vi inte alltid äter den mest balanserade saker. Av denna anledning finns det många läkare som stöd för att ta ett B-komplex tillägg, eftersom det finns ett antal fördelar att ta B-vitaminer. Otillräckligt av vissa vitaminer (vanligtvis åtta av dem i en B-komplex tillägg) kan leda till några mycket svåra förhållanden, även om de flesta människor får, om inte totalt, än åtminstone tillräckliga mängder genom kosten. God mat källor av olika B-vitaminer ingår linser, lever, bananer, potatis, kalkon, öljäst, melass, och tonfisk.

En del hävdar en stor nytta av att ta ett B-komplex komplettera, och alla är lösliga i vatten, så att de inte behöver tas tillsammans med fett. Eventuellt överskott i små mängder utsöndras från kroppen och har en tendens att inte orsaka skada. Några potentiella fördelarna med ett B-komplex Tillägget kan inkludera höjning metabolism, vilket kan hjälpa till med viktminskning. AB komplexa tillägg kan också hjälpa till att upprätthålla hud och muskelvävnad, och underlättar för människor att kämpa mot sjukdomar genom att öka immunförsvaret.

Det har varit mycket tal om hur B-komplex-vitamin kan bidra till att främja lugnare humör, att du är mer kapabla att hantera stress, och kan lätt minska risken för hjärtsjukdom, möjligen på grund av den komplexa förmåga att påverka stämning och stress. Människor som lider av affektiva störningar eller premenstruella dysmorphic störning, kan dra nytta av att lägga till en B-komplex tillägg till sin kost i kombination med medicinering och terapi för att behandla dessa tillstånd.

En fördel med B-vitaminer är att de kan sänka risken för cancer i bukspottskörteln. Men ni har att äta mat rik på B-gruppen för att få denna förmån. Studier har visat att tillägg av ett tillägg i sig inte minska risken. Men forskning visar att det kan finnas betydande fördelar med ett B-komplex tillägg, särskilt om din kost är inte perfekt, och särskilt om du har humörstörningar eller en hög grad av stress i ditt liv. I samtliga fall, kontrollera med en läkare innan du börjar ta någon form av näringstillskott att vara säker på att det inte kommer att påverka alla redan befintliga medicinska tillstånd eller i strid med några mediciner du tar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.