Vad är kiropraktor gör när han är Cracking min hals?

När kiropraktorn är knakande nacken, inga ben faktiskt knäckt alls. Snarare är det knakande ljud göras när luft släpps ut från det stötdämpande materialet mellan din kotorna som din ryggrad är vriden. Detta skyddande stoppningsmaterial håller din kotor från gnugga tillsammans och faktiskt sprickbildning.

Cervikal spinal manipulation spinal manipulativ terapi eller spinal justeringar är några av de kliniska termer som används för att hänvisa till halsen sprickbildning så många lekmän kallar det. När kiropraktor är knakande nacken, han eller hon faktiskt anpassa delar av din ryggrad att lindra stress i ryggraden. Stressen är lättad eftersom ryggraden blir uträtad.

Kiropraktorer har olika skolbildningar om exakt hur svårt en persons nacke bör vara vridna att lindra stress och anpassa ryggraden. Allvarliga skador såsom en stroke anses vara en risk om att vrida som är en del av sprickbildning halsen är för aggressiva. Hjärnan och ryggmärgen är sammankopplade, så neurologiska skador på kroppen kan uppstå om ryggraden är allvarligt skadad.

Kiropraktorer är utbildade för att förstå hela ryggraden och nacken och de flesta skulle nog inte vill använda hårda, starka rörelser när sprickbildning halsen. Det är dock bra att vara medveten om din kiropraktor filosofi om detta. Nätverket Spinal Analysis (NSA) system, till exempel, är en av kiropraktik vårdsystemen sa att använda mjuka, subtila rörelser på ryggraden.

Folk kanske vill ha sina ryggar justerat för många olika skäl. Spinal uppriktningsavvikelser kan helt enkelt bero på stress eller trauma mot ryggraden, t. ex. av en olycka. Vissa människor upplever bara kronisk nack-eller ryggsmärta och obehag kan orsakas antingen av för mycket rörelse eller inte tillräckligt rörelser i det drabbade området. Trots att knäcka nacken är en vanlig reaktion att sova i en ställning som orsakade spinal felinriktning bör en kiropraktor vara verkligen en att utföra spinal justeringar för att förhindra skador på kroppen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.