Vad är Phyto?

Phyto, även känd som Phytophanere, Phytotherathrie, Phytologie, och andra, är en växtbaserade kosttillskott touted som en lösning för livlöst hår och sköra naglar. Vanliga ingredienser i fyto är produkter i naturliga livsmedel, såsom morot olja, vetegroddsolja, gurkört utsäde olja, fiskolja, bryggerijäst, vitamin A och vitamin E.

Den vanliga föreslagna dos är två kapslar en gång dagligen i minst fyra månader för att uppskatta förbättring, men ingredienser av fyto variera beroende på tillverkare. Utökad användning sägs främja hårväxt, stärker naglar och förbättra elasticiteten i huden, vilket ger en mer ungdomlig, glödande, friska utseende. Även om många livsmedel innehåller samma ingredienser, är de inte normalt finns i den dosering som krävs för att dramatiskt påverka hår, naglar och hud tillväxt, så fytosanitära tillskott är en lättare väg för dem som vill testa medicinska egenskaper dessa "super" näringsämnen.

Enskilda attribut av ingredienser fyto komplettera ingår nedanstående poster.

Morot olja har använts som ett stöd för torr, sprucken hud år, och den anses ett värdefullt komplement för hår och hud i Japan, där den använts i över 2000 år.

vetegroddsolja är knuten till metabolism och fungerar på en cellulär nivå för att förbättra den totala cell funktion, vilket leder till friskare, mer ungdomlig, hud och hår. Ofta ingår i tillskott marknadsföras som ENERGY boosters, vetegroddsolja har använts av idrottsmän i många år som en koncentrerad form av näringsämnen, som det sägs också att förbättra cirkulation, och förbättra reaktionstid.

Gurkört utsäde olja utvinns ur "Starflower, är" mest känd som ett immunförsvar booster i holistisk hälsa kretsar, och det förbättrar även nervfunktion. Detta har en positiv inverkan på torr, flagnande hud, och halta, livlöst hår. Dessutom är det också vidtas för att behandla reumatoid artrit, eksem, psoriasis, diabetesneuropati och kardiovaskulär sjukdom.

Fiskolja stöd hudens elasticitet vilket i sin tur främjar ett mer ungdomligt utseende, och dessutom ökar celltillväxt. Dess fördelar har också satts i samband med syn, hjärtsjukdomar, lupus, artrit och depression.

Sedan det infördes som ett kosttillskott främja hår, hud och naglar hälsa, fyto har även hittat sin sätt att en linje av skönhetsprodukter sade att ytterligare förbättra utseendet. Det har blivit en mainstream skönhet köpa, både i tillägg form samt ett tillägg till olika skönhetsprodukter, bland annat schampo, balsam, badprodukter, salvor hår och styling produkter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.