Vad är Allicin?

Allicin är en förening som erhålls när färsk vitlök är hackade, krossade eller skadade på annat sätt på något sätt. Substansen har visat sig ha både antibakteriella och svampdödande egenskaper, som bidrar till att allicin effektiv vid behandling av flera sjukdomar. Det är dock allicin anses inte vara en stabil förening, och kommer att ha en relativt kort hållbarhetstid.

Vitlök i sitt naturliga tillstånd är inte en bra källa till allicin. Men när vitlök klipps eller blåmärken på något sätt, enzymer i vitlöken börjar reagera och skapa sammansatta. Uppfattas som en aminosyra, har allicin inte tillhör byggnaden proteiner i kroppen, men det kan visa sig vara till hjälp i ett antal tillämpningar.

Produktionen av allicin för hälsa underhåll har blivit vanligt . Ämnet kan användas som ett antibiotikum, med tanke på dess anti-bakteriell och anti-svamp egenskaper. Detta bidrar till att allicin hjälp för vissa fall av åderförkalkning. Tillsammans med denna ansökan, är allicin också som stöd när man löser utöver fett i kroppen, och visar också begränsad antioxiderande egenskaper också. Det är dock viktigt att komma ihåg att allicin kommer inte att hålla en hel del värme. Således matlagning med krossade eller hackad vitlök kommer inte att tillåta användaren att ta emot positiva hälsoeffekterna av dessa typer av allicin innehållet i kokta vitlök.

En aspekt av allicin produktion som är viktig för förberedelserna av köket är den starka smaken som aktiveras när vitlöken är hackad eller krossas. Det välbekanta smaken är resultatet av omräkningen av enzymet allicinaise som samspelet mellan den kemiska allicin i processen. Även om medicinska egenskaper allicin inte hålla upp till matlagning, smaken skapas av denna kemiska reaktion i vitlök sammansatta gör kvar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.