Kommer läsglasögon från Apoteket arbetet samt glasögon?

Läsglasögon från apoteket, som säljer för ungefär $ 15-20 amerikanska dollar (USD), föredras ofta av människor som inte vill betala bekostnad av glasögon. Vissa människor vill också hoppa ögonundersökningar, och göra om deras vision är något förbättras genom läsglasögon från apoteket, så är det inget behov av att se en ögonläkare eller optiker. Det finns vissa människor som kan dra nytta av dessa billigare glasögon, andra gör sig en otjänst genom att undvika en synundersökning, och kommer inte dra samma nytta av dessa glasögon på grund av ögat som inte identifieras och behandlas.

Om du verkligen har ålderssynthet, kommer du ha svårt att läsa saker som är på nära håll, och har problem med fokus på liten text. Människor ofta har saker som böcker och tidningar på armlängds avstånd för att fokusera bättre, och detta villkor tenderar att påverka fler människor som de träffar 40-årsåldern. Även presbyopi kan vara en trolig orsak till din ögonsjukdom, det finns andra villkor som inte kan behandlas med läsglasögon från apoteket. Dessutom kan du inte lika långsiktigt i båda ögonen. De flesta läsglasögon från apoteket har linser med matchande styrka förstoring, som du kanske inte behöver.

Oftare människor har olika grader av syn på varje öga, och när du ser en ögonläkare, han /Hon åtgärder exakt vilka styrka linsen behövs för varje öga. Detta är vanligtvis ett bättre val än att använda läsglasögon på apoteket, eftersom glasen tillgängliga genom recept kommer att vara bättre utformad för dina ögon. I de sällsynta omständigheten att dina ögon är båda lika framsynta, kan du be din optiker vilken styrka läsglasögon på apoteket är bäst för dig, som kan spara lite pengar.

När vi blir äldre är det mycket viktigt att ha årliga synundersökningar. Om du är bekymrad över betalning för dessa, vet att många kommuner har gratis program ögonundersökningar. Kontrollera med en lokal optiker, en ledande center eller gratis medicinsk klinik om du inte har ett hälso-plan som omfattar ögonundersökningar. Andra villkor kan förekomma som kräver inte bara glas, utan behandling. Till exempel kan personer med glaukom inte ens vet att de har sjukdomen, eller de kanske redan drabbats av symptom som dimsyn. Detta dimsyn kan misstas för problem med läsning, men det är inte ett villkor som kan fastställas av läsglasögon från apoteket.

Utmaningar läsa liten text kan också bero på förhållanden som astigmatism, eller alternativt, du utvecklar både närsynthet och långsynthet. Vi tenderar att kompensera för mindre förändringar i våra ögon, och kanske inte vet att vi behöver glasögon för att korrigera synproblem. Den viktigaste punkten är att korrigera synproblem med läsglasögon på apoteket kan vara riskabelt för hälsan.

Innan du köper ett par glasögon från apotek, du borde verkligen få en ögonundersökning att utesluta vanliga sjukdomar i ögon, som kanske inte ens påverka synen, först när det är det bästa chans för behandling. Ögat Läkaren får också en mer exakt mätning av linser styrka du behöver, och ser till att du inte behöver receptbelagda linser eller mediciner för att rätta till andra problem som ni inte känner till. Utan att se en ögonläkare först, får dessa läsglasögon arbete för en tid, men kanske mask allvarligare problem som lätt identifieras med hjälp av en ögonläkare. Vad 盲r en URL?


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.