Hur kan jag upprätthålla min vikt under vintern semester?

sportlov kan vara en tid av överskott, både utgifter och att äta. Många människor befinner sig stirra på en skala med obekväma siffror på Januari 1st, och göra resolutioner att förlora för fem till tio pounds i vikt än att äta har skapat. Det finns vettiga sätt att hålla din vikt under vintern semester så att dina nyårslöften inte behöver innehålla löften om att gå ner i vikt. I stället ställa in upplösning nu förbinda sig att sunda matvanor och mönster insats hela tiden under månaderna november och december.

Du kan hjälpa till att hålla din vikt under vintern semester genom att planera menyer i förväg. När semester shopping och aktiviteter blir överväldigande, det är ganska enkelt att besluta att inte laga mat varje natt, vilket leder till snabbmat eller restaurang middag på en hög kalori pris. I stället planerar måltider och engagera sig i en varannan månad shopping utflykt för att få det du behöver. Se till att dina måltider kalorier medveten, erbjuder dig som uppfyller mat i lämpliga portioner, mycket grönsaker och frukt, och enkel matlagning.

med familj måltider är också viktigt, eftersom i genomsnitt, kommer du förbrukar mindre kalorier när man äter tillsammans med din familj så skulle du om alla äter vid olika tidpunkter. När detta inte alltid är möjligt, överväga att åtminstone laga mat alla kan äta vid olika tidpunkter. Crockpot grytor eller soppor, till exempel kan ge massor av grönsaker och lite fett kött, och måltiden kan hållas varm för familjemedlemmar på olika scheman på grund av semester.

Winter tenderar att etablera dåligt väder . Detta innebär att du måste göra lite extra planering för att få motion för att hjälpa dig att behålla din vikt under vintern till. Om du inte vill gå med ett gym, det finns några sätt att få nödvändiga motion varje dag. Köp ett par övning band för hemmet som omfattar 20-30 minuter för hjärt-aktivitet, som att dansa, Tae-bo, eller aerobics steg. Alternativt, om du har ett löpband eller motionscykel, engagera sig i en daglig träning, eller åtminstone träna varje varannan dag. Hälsen alla brott i vädret som en möjlighet att gå eller jogga, förutom att fullfölja inomhus aerob aktivitet. Glöm inte själva semestern. Det finns ofta gott om tid på Thanksgiving, Hanukkah, eller jul att ta en familj promenad.

På en verklig semester, inte beröva dig av semester behandlar. Behandlar är bra då och då. Du kan ha en bit paj, kalkon och fyllning, en kaka eller ett glas äggtoddy. Målet är inte att undvika att äta under dessa dagar, men att äta förnuftigt och bra på alla de dagar som omger semester, så att den ouppnåelig lyx har praktiskt taget ingen inverkan på hur du behåller din vikt under vintern till.

Om du måste gå flera parter under helger kan du börja bestämma hur många behandlar du borde ha. Om du är ute på cocktailpartyn varannan dag, då behandlar kan påverka om du hålla din vikt under vintern till. Istället för att hänge sig åt var och en av dessa parter, leta efter sätt att fylla på friska erbjudanden. Till exempel, en grönsak tallrik, kan ganska vanliga på cocktailpartyn, vara ett bra sätt att fylla på hälsosam mat. Bara hoppa över dopp, som vanligtvis är mycket fett.

I stället för att dricka drinkar eller vin hela natten, dricka platt eller kolsyrat vatten. Du kan begränsa sig till en drink och sedan förbinda sig att massor av vatten, som kan bidra till öka viktminskning. Tänk på att begränsa portionsstorleken av livsmedel också. Du behöver inte rengöra din tallrik om du har delgivits ett mycket mat, och om du visar dig själv, ta rimliga portioner.

Med motion, vikt diet, och samvetsgrannhet vid fester, kan du behålla din vikt under vintern till. Dessutom kan du göra det och ändå njuta av den ouppnåelig lyx så att du inte känner berövade på de stora dagarna. Målet är dagligen enhetlighet och övergripande bra mat och mönster motion.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.