Vad är Leucatin?

Leucatin var namnet på ett helt naturliga system syftar till att avhjälpa nagelsvamp gång endast säljs över Internet. Systemet var tillgängligt som en tvådelad paket som kallas Leucatin nagelsvamp Kontroll och innehöll två separata produkter. Den första produkten var ett homeopatiskt preparat i kapselform som ska tas oralt, medan den andra produkten var en aktuell lösning som skall tillämpas på infekterade naglar. Eftersom de två produkterna sammanförs var paketet ibland som tillsammans kallas helt enkelt Leucatin. Men trots att de fortfarande annonseras på en hand full av webbplatser är Leucatin inte längre tillgänglig i USA

Tidigare tillverkas och distribueras av Selmedica var Leucatin reklamen som garanterade att bota tånagel och nagel svamp inom sju dagar. Detta var emellertid fordran tvivelaktig eftersom även tillverkaren medgav att det skulle vara nödvändigt för hela nageln att växa ut från nagelbädden, en process som kan ta 8-12 månader att slutföra. Den numera nedlagda Företaget hävdade också att Leucatin registrerades hos U. S. Federal Drug Administration (FDA) och tillverkade enligt dess normer. Dessutom angav företaget att Leucatin var föremål för flera kliniska studier som vunnit sitt inträde i USA homeopatiska farmakopén. Det finns dock inga bevis som stöder eller bekräfta någon av dessa fordringar.

I mars 2008, lokala myndigheter i Shelby County i Tennessee fått husrannsakan och trädde två av Selmedica s produktionsanläggningar och personliga hem av bolagets ägare som svar på mer än 100 rapporter som kommer in till Better Business Bureau (BBB). BBB in ett formellt klagomål mot företaget gällande att det lurad konsumenter av mer än $ 18,000. 00 US dollar (14. 000 + Euro). En senare undersökning av företagets verksamhet visade att den gjorde e-böcker tillgängliga för försäljning på nätet som påstås skrivna av medicinska experter när de inte var. Detta föranledde myndigheterna att lämna in ytterligare anklagelser mot bolagets ägare för påstått bedriva vilseledande affärsmetoder och härma en läkare eller sjuksköterska.

När Leucatin var aktivt görs och säljs på Internet, företaget inriktat på att främja den helt naturliga effekt av läkemedlet. Den muntliga komplettera del av behandlingen ingår homeopatiska doser av Thuja occidentalis och Berberis vulgaris , även kallad Norra White Cedar och europeiska Berberis, respektive. Den innehöll också många andra växter som anges som inert ingredienser såsom vitlök, goldenseal rot, johannesört och valeriana. Den medföljande aktuella lösningen formulerades från tea tree olja, neem och extrakt av echinacea och ginseng, bland andra örter. Den innehöll också homeopatiska koncentrationer av svaveldioxid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.