Vad är en ansiktslyftning?

process Rhytidectomy är vanligtvis kallas en ansiktslyftning. Det är en kosmetisk kirurgi, som tydligt kan minska tecken på åldrande i ansiktet, hals och panna område. En ansiktslyftning kan innebära utvinning av överflödigt fett, en åtstramning av muskler under hudens yta, och avlägsnande av lös hud.

ansiktslyftning försök att komma åt huden i kinden och områden hals genom att skapa snitt runt tempel och öron och lyfta huden upp och tillbaka till dessa punkter. Fettsugning kan även genomföras vid denna tid för att extrahera överflödigt fett i de drabbade områdena. Kirurgiska ingrepp för att minska tecken på åldrande runt ögonen och pannan är traditionellt inte anses vara en del av en ansiktslyftning men kan göras i samband med en ansiktslyftning.

ansiktslyftning är tänkt att förbättra din nuvarande utseende utan orsakar en märkbart drastisk förändring. Förfarandet kommer inte att stoppa åldrandet. Vad en ansiktslyftning gör är slags "ställa tillbaka klockan. " Som ett resultat, kan patienterna välja att ha en annan ansiktslyftning efter tecken på åldrande återkomma.

De flesta ansiktslyftning patienter varierar mellan fyrtio och sextio år men många lyckade insatser har utförts på människor i deras sjuttio-och åttiotalet. Patienter under fyrtio inte får se samma resultat som de äldre patienterna helt enkelt eftersom de har färre ansiktet linjer och en större elasticitet.

smärta efter en ansiktslyftning är minimal och de flesta patienter brukar beskriva det som ett milt obehag som försvinner efter ett par dagar till ett par veckor. Denna smärta kan behandlas med olika former av medicinering. Postoperativa blåmärken och ärr kan kamoufleras med särskilda kosmetika att kirurgen kan rekommendera.

Alternativ till en kirurgisk ansiktslyftning blir allt vanligare. Inte bara är de mindre invasiva, men de är billigare också. Botox är ett sådant alternativ som är den process genom vilken Botulism gifter injiceras i ansiktsmusklerna att feta upp slapp hud och släta ut rynkor.

Andra alternativ inkluderar ansikts-skal och krämer dermabrasion som kan köpas över disk. Till en bråkdel av kostnaden för en ansiktslyftning men ingen av de kirurgiska ingrepp kan det hända att detta är det enklaste alternativet. Oavsett bör du diskutera dina alternativ med din läkare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.