Vad är Uropathy?

Uropathy är en typ av alternativ medicin. Kallas även urin terapi, uropathy innebär att använda urin att stärka kroppens immunförsvar, behandla vissa sjukdomar och villkor, och även främja en bättre folkhälsa. Även om många människor finner begreppet att använda sin urin för att behandla något äckligt, har uropathy har i praktiken varit i många år, och somliga hävdar att är mycket effektiv.

När du använder uropathy, vissa människor konsumerar deras urin. De dricker det som det är eller blandas med vatten. Vissa hävdar urin terapi är till hjälp för att behandla allt från allergier och huvudvärk till artrit. Vissa till och med säga intag urinen kan vara till hjälp för behandling av cancer.

I allmänhet är tidskrävande urin anses vara säker, om inte en person som har någon form av infektion med blåsan, är det oftast fritt från bakterier. När en person dricker sin egen urin, är hans matsmältningssystem sade att bli av med skadliga ämnen som kan ha funnits innan de kan komma in i blodet. Det kan dock vara en god idé att använda en ren catch prov för konsumtion. Detta innebär att torka av området runt urinröret, hålet som avger urin, med en fuktig trasa för att undvika bakterier och skräp från att falla i provet. Sedan kissar bara en liten till en toalett innan vi låter resten (eller bara tillräckligt för att passa dina ändamål) går in i en container.

En del människor har mycket svårt att dricka urin, men ändå vill ha fördelarna uropathy kan tillhandahålla. För att komma runt detta problem, de har en alternativ hälsa utövare, en så kallad uropath, injicera dem med urin. För detta förfarande är urinen oftast filtreras för att säkerställa att inga bakterier finns innan injektion. Injektion sägs ge samma förmåner som konsumerar urin.

En del människor inte dricka sitt urin utan i stället väljer att gurgla med det. Detta kan hjälpa behandla sådant som halsont, förkylning och till och med smärta i munnen, såsom tandvärk. En del använder uropathy att behandla jäst infektioner, douching med sin urin. Vissa använder till och med urin i lavemang och lägga droppar av det i örat för att bota öroninflammation.

Ibland innebär uropathy inte sätta urin tillbaka in i kroppen. I stället ska en person som det på utsidan av kroppen för att behandla en rad tillstånd, såsom utslag, fotsvamp, acne, vårtor, solbränna och andra hudåkommor. Vissa använder till och med urin terapi för att behandla nagelsvamp. Enligt uropaths, kan det även vara lämpligt att inhalera urin ånga när du vill behandla sinus infektioner.

Enligt utövare av urin terapi, denna naturliga kroppsliga vätska är bra för mer än bara behandla sjukdomar. Det sägs också vara till hjälp för att hålla hud och hår i gott skick. För detta ändamål används den som en sköljning för att göra håret tjockare och glansigare. När det används på detta sätt är citronsaft ofta tillämpas efteråt för att bli av någon obehaglig lukt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.