Vad är Hair Wax?

Hair vax är en hår styling produkt som används för att definiera håret i texturerat bitar eller bitar och manipulera håret i flera frisyrer. Hår vax, som är mycket tjock och innehåller en del vax, har många namn beroende på distributör. Vissa produkter går av namnen på piskan, lim eller pasta, medan andra kallas kitt eller pomada. Oavsett namnet på produkten, de är alla texturizers som innehåller vax och kan anses vara vax-baserade produkter hårstyling.

Wax produkter skiljer sig från vattenbaserade produkter som gel och mousse, eftersom de behöver t "torr. "De kan skapa samma stilar och ge samma glans som en gel eller mousse, men håret kommer att förbli mjuka, till skillnad från gel eller mousse som orsakar hår för att vara stel. Flexibiliteten i vax-baserade produkter hårstyling tillåter användare att sätta fast och restyle sitt hår under hela dagen genom att köra fingrarna genom håret. Eftersom dessa produkter inte har vatten i dem, tvätta de inte ut utan problem. Vanliga användare bör påminnas om att använda en god kvalitet klargöra schampo för att få sitt hår helt rena.

Det är bäst att arbeta med produkter hår vax på rena hår. Hår vax produkter kan användas på vått eller torrt hår, men de fungerar bättre på torrt hår. Det är viktigt att inte lägga på för mycket till håret på en gång, eftersom vaxet inte kommer att komma ut ur håret utan att tvätta den. För att definiera vågor och maximera toppar i håret, är det bättre att lägga lite i taget tills önskat utseende nås. Tillämpningen av produkten kommer att variera beroende på dess tjocklek och förpackning. Vissa hår vax produkter kan sprayas på, men de flesta tillämpas med fingertopparna.

Vid tillämpning av hår vax bör håret vara åtskilda i olika sektioner med mer än en tumme storlek KLICK av vax smörjas in varje del av håret. För ett taggiga utseende, måste vax appliceras på delar av håret en liten del i taget. Det är också viktigt att komma ihåg att olika typer av hår kommer att kräva olika mycket och olika typer av vax. Hår vax rekommenderas inte att användas på tunna, fina hår eftersom det kan låta håret ser fet och tung. Strukturerad frisyrer, både män och kvinnor, kommer att arbeta mycket bättre med hårvårdsprodukter vax.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.