Vad är PCAT?

PCAT eller farmaci College antagningsprov, hjälper till att identifiera elever som är bäst lämpade för farmaci College. Den skapades av PsychCorp. Den PCAT är indelad i två sektioner. Den ena är en 240 fråga flervalsfrågor avsnitt och den andra består av två skriftliga frågor. Var beredd på att tillbringa minst fyra timmar tar PCAT, eftersom testet är fyra timmar lång och det kommer att finnas tid till för instruktioner, raster och annan administrativ verksamhet.

Syftet med PCAT är att fastställa den sökandes vetenskapliga och allmänna förmåga. De flesta apotek högskolor kräver kandidater har redan vidtagit vissa grundläggande klasser. Matematik, fysik, engelska sammansättning, ett par valfria, och naturligtvis, allmän kemi med lab, en organisk kemi klass med laboratorier och biologi med ett labb är oftast obligatoriska kurser innan nästan alla apotek college. Några av dessa klasser är grunden för kurser som görs i farmaci College och kommer att ge potentiella högskolor en idé om en sökandes anpassningsförmåga i varje klass.

När du tar PCAT varierar beroende på vilket år du vill ta provet. Januari, juni, augusti och oktober brukar de månader det PCAT erbjuds. Var noga med att kontrollera PCAT hemsida för aktuell information.

Medan du är på webbplatsen kan du registrera dig. Registrering på webbplatsen gör att du sparar $ 35,00 US-dollar (USD) under ett papper ansökan. Online Anmälningsavgiften är $ 125,00 USD och omfattar grunderna som ett styrkort för dig och tre officiella utskrifter skickas till skolorna för att förstora. Om du ångrar dig och behöver ändra eller lägga till en skola, se till att betala den extra utskrift avgift på $ 20. 00 USD eller det inte skickas.

Om du är utanför USA, Kanada eller Puerto Rico, vara beredd på ytterligare några tester avgifter. För närvarande är priset på särskild plats testning $ 189,00 USD och $ 271,00 USD för administrativa tjänster. Den $ 189,00 USD återbetalas inte. Priserna kan komma att ändras, så se till att du kolla med webbplatsen.

Du hittar även en praxis test, en del nyttig förberedelse tips för att tillämpa, och en lista över apotek högskolor där du kan önskar delta på webbplatsen. I USA och runt om i världen apotekare efterfrågas och förväntas fortsätta att vara i efterfrågan. Den PCAT är första steget till en hård, efterfrågan karriär.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.