Vad är Lipotropin?

Lipotropin är en polypeptid hormon som produceras av hypofysen. Detta hormon stimulerar fettförbränning och är närvarande vid frisättningen av endorfiner. Lipotropin tillskott är i en klass för tillväxthormoner som kan vidtas för att öka muskelmassan och minska kroppsfettet.

mänskliga tillväxthormon (hGH) är ansvariga för att optimera resultaten för körtlar och organ. Eftersom människor ålder, uttömda hGH. Lipotropin stimulerar hGH och därmed fördröjer åldrandeprocessen.

Lipotropin erbjuds i flytande form skall sprutas under tungan för ett omedelbart och effektivt upptag till blodomloppet. Det brukar rekommenderas att sprayen ska användas morgon och kväll. Tillägg erbjuds även i kapselform. Anti-aging egenskap lipotropin sägs innehålla fett förlust, ökade energinivåer, förbättrad immunförsvar och skrynklas minskning.

Lipotropin kombineras ofta med andra bodybuilding kosttillskott som mucopolysaccharides komplex, ett vitamin används för att förbättra gemensamma hälsa. Askorbinsyra eller C-vitamin kan tillsättas för att stärka immunförsvaret. Niacin hjälper nivåer kontroll kolesterol och metaboliserande fett. E-vitamin eller D-alfa-Tocopheryl, kan också läggas att skydda cellerna från skadliga fria radikaler.

Även lipotropin användning kan ha fördelar för bodybuilders, det finns många risker med det. I USA är Food and Drug Administration (FDA) förordningen inte verkställas i den vitamin marknaden. Tillverkarna förväntas agera ansvarsfullt och läggas fram om riskerna med sina produkter, men det är inte alltid fallet. Tillverkarna inte innehas till samma standard som läkemedelsföretagen så det kan vara lite eller inga kliniska, vetenskapliga underlagen för sina fordringar.

FDA kräver kosttillskott tillverkare att ge tydlig information om produkternas etiketter. Detta omfattar fakta om vad som ingår i varje "visning" och en lista över inaktiva ingredienser eller fyllmedel. Ansvaret ligger på tillverkaren att övervaka och upprätthålla lämpliga metoder vid framställningen av dessa ämnen.

Det är viktigt att komma ihåg att det för närvarande inte "mirakel" spray eller kapsel som kan göra att människor snabbt gå ner i vikt , få muskelmassa, tappar rynkor, och aldrig bli sjuk. Medan vetenskapen om åldrandet ständigt framåt, leva ett hälsosamt liv är fortfarande det bästa sättet att öka ett möjligheter att leva ett långt, produktivt liv. Den som vill komma i form och känsla och ser yngre bör äta rätt, motionera och följa en hälsosam livsstil.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.