Vad är kattmynta Oil?

kattmynta olja är en produkt som härrör från kattmynta. En av de mer vanliga program av oljor av denna typ är att fungera som ett naturläkemedel insektsmedel. Tillsammans med förmågan att stå emot mygg, är kattmynta olja används även som ett hem rättsmedel för ett antal smärre krämpor. Oljan är vanligtvis tillgänglig i hälsokostaffärer och andra ställen som säljer ekologiska oljor.

ursprung kattmynta olja är okända, men kattmynta har odlats i delar av Europa i århundraden. Vid den tid som kattmynta infördes för att det som nu är USA under 18. Talet hade kattmynta olja redan blivit som en av de naturliga oljor för att hålla runt huset. Som en del av mynta familjen, kan kattmynta lämnar krossas för att frigöra olja och låt vätskan som skall samlas in för användning.

Skadedjursbekämpning är den mest omedelbart redovisas användningen av kattmynta olja. Genom att tillämpa ett tunt skikt på huden, kommer oljan effektivt stöter bort flugor och myggor. Det finns vissa obekräftade uppgifter om att de eteriska oljorna som finns i kattmynta bidra till att maskera doften som kommer från huden som drar till sig uppmärksamhet av skadegörare och därmed avskräcker dem från att vända den enskilde.

Tillsammans med avvärja oönskade luftburna skadedjur, identifierar folkmedicinen kattmynta olja så hjälpsamma med att befria obehag av flera vanliga sjukdomar. Bladen och olja kan bryggs som ett te för att lindra kramp. Gnugga kattmynta olja på pannan ibland används som ett sätt att lindra smärtan av en huvudvärk. Kataplasmer inklusive kattmynta olja och blad används också ibland hjälpa till med bröstet trängseln under en match med en vanlig förkylning. En trasa fuktad med kattmynta olja sägs hjälpa långsamt och med vända feber när den lindas runt pannan och kinderna.

kattmynta olja används också på vissa ställen som ett sätt att MÖRA köttbitar. Detta är speciellt vanligt när de förbereder vilt för matlagning. Tillämpning av olja på ytan av köttet och antingen arbetar oljan i marken kött eller använda en tenderizing klubba till pund oljan in i själva köttet hjälper till att bryta ner beröring brosk och göra det lättare att tugga kokt kött.

Till skillnad från andra naturligt förekommande oljor är kattmynta olja något dyrt. Men många använder endast kräver en minut beloppet av olja för att producera det önskade resultatet. Även ett uns av kattmynta olja kan vara tillräckligt för att använda på många olika sätt under loppet av ett år.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.