Vad är bioenergi?

Bioenergi hänvisar till bio-strömmar som är bosatta i alla levande varelser. Kort sagt är det den vitala kraften i livet. Man tror att denna energi kraft omsluter varje cell i kroppen och fungerar som "hårda kopplingar" av de enskilda som informationskanaler mellan energi punkter och områden. Denna energi finns också utanför kroppen som ett elektromagnetiskt fält, en förlängning av bioenergi vanligtvis betraktas som den astrala kroppen eller aura.

Bioenergi terapi omfattar vikten av att upprätthålla ett balanserat flöde mellan energi punkter i kroppen samt de externa energipolitiska området. Genom att använda olika former av karosseri, eller energi healing, en bioenergi utövaren strävar efter att korrigera eller förbättra nedsatt energiflödet i syfte att främja välbefinnande. Denna typ av kropp-själ-metod för läkning inser sambandet mellan kroppen och hjärnan, och strävar efter att utlösa fysiologiska förändringar genom att manipulera energi fält mellan dem.

Även om konceptet funnits i många kulturer under en ganska lång gång är Mietek Wirkus det betraktas som en pionjär av bioenergi behandling. Enligt många i första hand konton, verkade den polska född healer att ha en medfödd förståelse för bioenergi från en tidig ålder. I själva verket använde han sägs ha denna kunskap för att underlätta hans systers astma när han var fyra år gammal 1943. Det skulle vara många år, men innan Wirkus skulle till fullo utveckla sin teori om bioenergi som ett terapeutiskt verktyg och ägna sitt liv åt att utöva det. Så småningom, Mietek Wirkus, skulle tillsammans med sin hustru, Margareta, fastställa Wirkus Bioenergy Foundation och tillhandahålla utbildningar och seminarier för att läkare och terapeuter karosseri.

Metoden för energi healing undervisas av Wirkus omfattar tibetanska andning och övningar meditation, samt en fokusering på khorlo , eller den serie av chakran som tjäna som distribueras mellan energi fält. Det är inom detta system som Wirkus anser "bindemedel," som härrör från sinnet att existera. Med andra ord, sinnet essens eller avtryck som förbinder de fysiska, känslomässiga, mentala, astrala och andliga aspekter av en levande varelse. Enligt Wirkus, utan denna integrering av bioenergi död och nedbrytning av det hela eventuellt skulle uppstå (i. E. , klinisk död).

Wirkus Bioenergy Stiftelsen fortsätter att främja ytterligare forskning och utbildning för denna typ av healing och dess terapeutiska tillämpningar. Eftersom Mietek Wirkus "popularitet ökar bioenergi terapi i västra medicinska samfundet i 1985, intresset för det har fortsatt att växa. I själva verket är bioenergi terapi nu studeras och lärs ut i många länder över hela världen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.