Vad är en Utilikilt?

En Utilikilt ® är en modern ta på klassisk skotsk kilt, som produceras av Utilikiltsreg, företaget, som är baserat i Seattle, Washington. Utilikilts ® marknadsförs till män som vill njuta av komforten i en unbifurcated plagg samtidigt som de kan arbeta i olika miljöer. Dessa plagg är utformade för att vara extremt hållbara, och de finns i en rad olika stilar är anpassade till olika applikationer från jakt till formella evenemang.

Begreppet Utilikilt ® uppstod 1999, när Steven Villagas tillverkade en kilt för sig själv eftersom han ville ha mer rörelsefrihet än erbjuds byxor. Till sin förvåning frågade folk ofta honom om plagget och där de kunde få sina egna. Under 2000 svarade Villagas allmän begäran och grundade Utilikilits ® företaget med Megan Haas. Bolaget fortsätter att sälja kiltar i ett skyltfönster i Seattle, och även genom deras webbsida, och det upplevde explosiv tillväxt inom de första åren av verksamheten.

Flera saker skiljer en Utilikilt ® från en riktig kilt. Den första är tillägget av fickor, vilket gör det en verklig "nytta kilt. "Plagget är också från tunga material som duk, eller i vissa stilar läder, och det är nitade för extra styrka, som jeans. Metoder för att säkra kilt varierar, många knäppa snarare än spänne, som traditionella kiltar gör. Det inkluderar också klassiska vecken av en traditionell skotsk kilt, som garanterar fri rörlighet genom att fläkta ut när bäraren bedriver ansträngande aktivitet. En lång rad män bär Utilikilts ®, bolagets reklamkampanjer ofta Funktionen människor i traditionellt robusta eller manliga yrken såsom skogsavverkning och konstruktion. Det budskap som företaget vill sända är att den Utilikilt ® är en arbetare har kilt, designade för aktiva, arbetande män som föredrar unbifurcated plagg, många bärare inte uppskattar man hör ordet "kjol" med hänvisning till deras Utilikilt ®.

Företaget säljer ett antal off-the-rack stilar, och det kommer också skapa specialanpassade sydda plagg. Stilar, allt från en robust kamouflage version för jakt på en formell smoking kilt i klassiskt svart. Som med traditionella kiltar, bäst anpassade är skräddarsydd passform, även off-the-rack kan stilar säkerligen att få att fungera för de flesta män. Bärare hävdar att plaggen öka deras rörelsefrihet, och många hävdar att plaggen är mycket manligare än byxor, som har trots allt varit adjungerad ganska grundligt av kvinnor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.