Vad är Velboa?

Velboa är en liten hög, fuskpäls tyg som är särskilt mångsidig för konsthantverkare. Det är svårt beständigt och finns i många rena färger och mönster. Filtar, Pet Products, barnkläder, kläder och leksaker uppstoppade djur är bara några av många möjliga användningsområden för velboa i crafting. är Velboa ibland kallas "velboa skinn" när de används för framställning av uppstoppade djur leksaker. Det är inte bara lämplig för en realistisk djurhud se ut som det är en liten tupplur fuskpäls, men dess styrka också gör det till en idealisk struktur för detta ändamål. Till exempel är velboa det perfekta valet för att täcka ett barns Gunghäst leksak eftersom det både kan se ut som en hästs gömma sig och stå upp till det att vara klev på ofta.

Kostymer är en annan stor nytta för velboa . Du kan använda velboa likna mocca såsom för en Pocahontas kostym eller för i stort sett alla djur som din fantasi kan ge liv. Du kan också spara rester av velboa från större projekt att använda för små bitar av dräkter såsom öron eller svans.

Velboa anses vara ett säkert tyg val för spädbarn. Dessutom är det mycket mjukt och kan göras på många baby ex. Baby kläder som lite ytterkläder en populär användning för velboa och du kan också göra barn sovsäckar.

Husdjur vilja velboa mjukhet och ägare som sin slitstarkt, men ändå lockande överklagande. Många sällskapsdjur sängar och sällskapsdjur leksaker är gjorda av velboa. Velboa ex göra en fin present till husdjur och ägare också.

Velboa filtar är snabbt och roligt att göra som gåvor till spädbarn, barn och vuxna. De är en mycket välkommen gåva eftersom de är mjuka och starka. Du är säker på att hitta en färg eller mönster som lämpar sig för alla på din lista som velboa finns i alla typer av konstruktioner. Många nyanser av fasta ämnen samt mönster som blommor, djur utskrifter och grafisk designer är allmänt tillgängliga i velboa. Du kan också vanligtvis hitta velboa i textur t. ex. räfflade eller präglat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.