Vad är SORGFLOR?

Ordet SORGFLOR är den engelska formen av det franska ordet crepe . FLOR, eller crepe, är en typ av siden tyg. Crepe de Chine, eller Canton SORGFLOR, är mjuk och har en vågig se på ytan. Den andra typen av SORGFLOR förknippas med Storbritannien snarare än Kina och är svårt med en veckad, eller spröda utseende.

Hard SORGFLOR är oftast färgad svart. Den användes för sorg kläder för änkor i den viktorianska eran, liksom för de slöjor i nunnornas vanor. Hårdhet spröda SORGFLOR nås genom processer som fortfarande är ganska bevakas i Storbritannien konkurrerande fabriker, men skärpa uppnås efter vävning. Den typ av material som säljs i dag som Victoria SORGFLOR är inte traditionella SORGFLOR eftersom det är tillverkat av bomull istället för siden.

Soft SORGFLOR får sin vågmönster genom kokning efter vävning, plus en bakåt vridning av dubbla spolar av garn. Till skillnad från hårda SORGFLOR, är mjuk SORGFLOR vanligtvis finns i vitt, plus många färger. Soft SORGFLOR används för kvinnornas sjalar och andra tillbehör. Det är också ett populärt val för kostym göra. Fransar och broderade kvinnornas sjalar producerades i Kina så tidigt som i början av artonhundratalet.

Soft SORGFLOR är också utmärkt för att göra kostymer magdans. Det breda spektrum av färger och ganska billigt pris gör mjuka SORGFLOR ett idealiskt val för att sy upp strömmande gardiner och vackra dukar. Du kan även använda den för kudde beklädnad. Om du syr kläder, överväga att göra en lång SORGFLOR kjol eller elegant scarf.

Soft SORGFLOR används för att göra indiska saris av många skäl. Det är en säsong, som sträcker sig över tyg som är lätt att sköta. Eftersom den har en naturligt skrynkliga utseende struktur att börja med det behöver lite, om någon, strykning. Dessutom är mjuk SORGFLOR luftig och wraps och draperier bra på kroppen. Fancy kväll SORGFLOR saris ofta funktionen broderi i metalliska trådar och glittrande pärlor eller ädelstenar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.