Vad är Pleather?

Ordet "pleather" är ett populärt slang term för konstläder gjorda av plast, och är egentligen en kombination av orden "plastic läder. " När pleather först anlände till modescenen på 1970-talet användes ordet på ett kränkande sätt, vilket innebär att pleather bäraren var för fattiga för att köpa dyr, stilren äkta läder poster som var på modet. I dagens mer upplysta tider, men föredrar många människor bär pleather klädesplagg eftersom de är emot att använda produkter från djur. Detta djurvänliga tyg ger enskilda ett trendigt sätt att visa sitt stöd till djurrättsrörelsen utan att offra något av sin fashion sense. är den populäraste formen av pleather gjord av en polyuretan film, vilket är en lättare, mer flexibla och mindre restriktiva material än läder. Denna typ av pleather är lätt att rengöra, kräver ägaren att helt enkelt torka bort det ibland med en trasa doppad i en lösning med milt diskmedel och varmt vatten. Denna enkla vård rutin ger en längre livslängd på pleather plagg, vilket gör dem nästan lika hållbara och tillförlitliga som sin verkliga läder motsvarigheter. En annan anledning till pleather fasta popularitet är att det är en mycket mångsidig tyg som kan göras i nästan alla tillbehör eller klädesplagg. Under senare år har pleather använts av många designers att skapa plagg som formpassande jackor, snygga jeans, kjolar smickrande, trendiga toppar, fantastiska handväskor, och sexiga skor. Denna mångfacetterade textil är något som människor i alla åldrar och stilar sätt kan bära smakfullt. Detta tyg också andas, vilket innebär att även personer som bor i varma, kan kvavt klimat njuta pleather plagg. Dessutom kan det faktum att det är lätt färgad innebär att konsumenter kan alltid hitta pleather objekten i "i färgerna" för säsongen. Pleather även göras för att se ut som äkta läder, struts hud, eller python hud.

Pleather är ännu billigare, ibland kostar tre gånger mindre än riktiga djur skinn. Detta gör pleather en attraktiv tyg för företag som gör massproducerade kläder linjer och tillbehör. Det gör det också ett populärt val för användning i möbler linjer och bil klädsel.

Den pleather i dag är inte mycket förlöjligad, pipig, faux hudar från förr. Den mjukare, realistiskt utseende pleather är ett populärt val med designers, inte bara erbjuder dem en flexibel och mångsidig textil att arbeta med, men också överbrygga den stora klyftan mellan mellan att vara snygg och är djurvänliga.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.