Vad är Organza?

Även om det finns några bra sätt att ingjuta hem och garderob med en känsla av lyx, några av dem kan lika användningen av organza. Som ren tyg som ger ett utseende som liknar siden, många former av organza görs faktiskt med silke trådar. Här är lite bakgrund om produktionen av organza, liksom några av de sätt som organza är vanligt förekommande.

Ursprungligen ett lätt silke tyg, är organza en tuskaft som skapas med nylon, polyester och silke eller en blandning av någon av de tre. Den lös väv av glödlamporna medger framställning av organza resultera i delar av tyg som är genomskinlig i naturen. En lite lösare variant på väven kommer att resultera i ren letar tyg.

kinesiska organza fortfarande ofta helt från silke filament. Italienska och franska organza är allmänt robustare och ofta inkluderar nylon filament som en blandning med silke. Organza tillverkas i Indien och USA ofta använder en blandning av nylon och polyester för att skapa användbara organza som är både kostnadseffektiv och smidig vid beröring.

Organza har ett antal användningsområden runt huset. En av de mer vanliga program är organza tyg som har lämnats antingen en naturlig vit eller ges en te skölj och används som rena gardiner för fönstren. Fönstret Behandlingen kan antingen vara enkla flytande paneler eller inkludera volanger med Valance och tiebacks att lägga till en RYNKAD touch till utrymmet. Ett annat program har att göra med att skapa målade skärmar som kan lägga förbättra ett hörn eller användas som ett luftigt sätt att dela upp utrymmet i ett större rum. Organza håller färg väl och kan resultera i något vackert inredda design för skärmen paneler.

Tillsammans med fönster behandlingar och skärmar, kan organza också lägga till en romantisk touch till sovrummet. Avbrytas eftersom nät över sängen, kommer siden organza paneler mjuka linjer i bara om någon typ av möbler och skapa en romantisk semester. Organza sjalar kan också draperad över lampskärmar för att sprida ljuset. Se bara till att lampor i lyktorna är låg värme typer.

När det gäller klädsel, är organza en stapelvara formella klänningar och andra feminina poster garderob. Som ett sätt att skapa full kjolar på aftonklänningar, slår ingenting organza till en behaglig falla som ger attraktiva linjer. Hemlighetsmakeriet som är belagd med organza kan producera ett sofistikerat utseende som kommer att dra många beundrande blickar. En av de viktigaste användningsområdena för organza är i skapandet av bröllopsklänningar som bidrar till att göra den stora dagen ännu mer speciell. Mellan bröllop klädsel och uptown mode kväll, organza en säker framtid i en värld av mode.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.