Vad är Floam?

Om din gamla modellering lera har förlorar sin kant, prova Floam ®. Floam ® är en vattenlöslig molding material som består av polystyren pärlor. Ordet Floam ® är ett registrerat varumärke som tillhör SAS Incorporated. Men det finns flera företag som gör en liknande molding lera och kalla det för samma eller liknande namn.

Floam ® kan hålla sig till vissa ytor för en strukturerad utseende eller det kan formas. Tillverkaren rekommenderar att Floam ® fungerar bäst när det finns en form under Floam ®, eftersom det kan tömma lite som den torkar. Tillverkaren anger att när Floam ® förvaras i en fuktig miljö, kan det i månader. När torkad, kommer det att behålla sin form om den blir våt. Olika Floam ® färger blandas för att skapa en ny färg. Detta är praktiskt när man vill bli artist. Det är lätt att använda Floam ® som ett nytt medium för konst projekt som kan ha gått platta med lite färg.

Just när du trodde att du hade slut på idéer om hur du använder din Floam ®, finns en webbplats, skapad av SAS, Inc. , garanterat att ge dig nya idéer. Gratis Floam ® erbjuds i tävlingar som hålls ofta. Pristagarna har sina skapelser visas på hemsidan. Du kan även få råd om vad du ska göra om din Floam ® letar sig in i din matta.

Tanken är tänkt att vara en fantastisk en av många, men det är inte utan sina kritiker. Vissa föräldrar har funnit Floam ® har en obehaglig lukt. Det finns ett stort antal klagomål om kundservice och problem med produkten vid ankomsten. Den faktiska produkten verkar vara antingen lite torr och smulig eller för blöt och slemmiga känsla. Generellt föräldrar är överens om att är lite stökigt som kan vara mycket roligt, eller jobbigt beroende på barnet.

Om du inte är säker på att du vill att produkten kan du göra något liknande hemma. Det finns flera recept på nätet du kan använda. Grundreceptet innehåller borax, vatten, vita lim, mat färg och pärlor polystyren. Polystyren är mer känd som Styrofoam. Pärlorna är tillgängliga på nätet eller så kan du slipa upp ditt eget från förpackningsmaterial.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.