Vad är Confetti?

Confetti är en pappersprodukt som finns lätt tillgänglig på hantverk butiker och fest. Den används ofta i dekoration och i tider av firande. Confetti, i sin mest grundläggande form är mycket små fyrkanter av papper. Papperet läggs ofta in Piñatas, poppers parti, och ballonger. Det kan även finnas inuti kort och kuvert som Sneaky överraskning för mottagaren. Ett stänk av konfetti på ytan av ett bord där hors d'oeuvres skall delges är ett bra sätt att piffa upp din sprids.

Confetti kommer i många former och en myriad av färger. Confetti är ofta primära färger, men det är möjligt att göra konfetti i valfri färg, eller kombination av färger, som du kan tänka dig. Dessutom finns det några papper företag som gör konfetti i många former. Cowboy boot Confetti, hjärtformad konfetti, peppar konfetti, även dinosaurie-formad konfetti är tillgänglig. Inte alla Confetti är papper. Vissa företag göra konfetti av plast för att verkställa levande, reflekterande eller metalliska egenskaper i konfetti. Om du vill planera en fest på en budget, kan du lätt göra konfetti på egen hand. Det tar bara listigheten och arbete. Detta kan också vara ett roligt arbete för barn, så länge de använder säkerhet sax och övervakas medan de arbetar. Välj bara papper i färg som du vill att ditt konfetti att vara, och skär den i små bitar som du kan. Om du gör detta projekt med barn, kan du ha en tävling om vem som kan klippa den minsta delen av konfetti.

Om du vill göra formad konfetti, helt enkelt köpa ett hålslag i som skapar önskad form. Det finns många online hantverk butiker som erbjuder Hålslag i tusentals storlekar och former. Det finns även platser som gör att du kan anpassade för din form om du inte hittar den du söker. Göra konfetti med Hålslag är i allmänhet säkra för barn. De flesta av dessa enheter är enkla att använda och bara har vassa kanter på insidan, där papperet skärs.

Confetti har blivit en symbol för festligheter. I själva verket finns det ett antal ätliga kaka och dekorationer cupcake som är tänkta att se ut som konfetti.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.