Vad är franska Terry?

frotté är en typ av tyg som funktioner slingor och mjuka högar av garn, vilket resulterar i mycket absorberande, fukt fukttransporterande material. Nästan alla känner igen frotté, och vi oftast ser det material som används för badlakan, handdukar och liknande. Vägen tyget är gjort är perfekt för att torka av kroppen efter bad, dusch eller simning. Omvänt kan franska frotté kallas en version av frotté, som oftast används i kläder. Det finns flera skillnader mellan franska frotté och mer standardiserat frotté. Först tenderar franska frotté till huvudnummer looping och stapling av tyg på ena sidan bara. Den andra sidan av franska frotté tyg har en platt unlooped tillbaka. Andra, och kanske en av de mest värdefulla funktioner i franska frotté, är dess sträcka. Tyget skulle kunna kallas stretchig jersey eller frotté. Du hittar enstaka franska frottéhandduk, ofta sådana speciellt utformad för att sätta upp håret i en turban stil efter en dusch. Men du är mycket mer benägna att se franska frotté används i kläder. Under många år har kvinnor haft speciellt franska Terry klädnader i olika längder och stilar. Dessa är oftast att föredra framför standard frotté kläder som kan bäras på vintern eftersom de är mycket lättare och svalare. Du kan också hitta stretchig terry baddräkt mörkläggningar som hjälper torr kroppen snabbare efter ett snabbt dopp.

Franska Terry är populärt i sportigt eller fritidskläder, exempelvis i atletiska tvådelade eller jogga dräkten för jogging på svalare dagar. Här kostymen är ett bra alternativ till varmare velour passar slitna under vintermånaderna. Du ser också franska frotté i kläder som shorts och atletiska tröjor. Ett tag i början av 1980-talet, frotté shorts, skjortor och linnen var populära bära inte bara för friidrott, men mer för sommaren vanliga kläder. En annan vanlig användning av franska Terry är spädbarn och barn kläder. Footed och icke-footed ett stycke pyjamas är ofta gjorda i tyg. Liksom jogging suit gjorts med franska frotté, stretchig en-dräkter stycke för små barn är mycket mer bekväm för att användas som vädret blir varmare. Lite stretch i tyget inrymmer ett växande barn, åtminstone för en stund. Om du köper en frotté kläder för en liten, kan du köpa det alltid en storlek större för att få lite mer slitage ur plagget.

Vattenhalten wicking karaktär stretchig frotté har inspirerat andra atletisk kläder. Du kan nu hitta franska Terry yoga eller pilates byxor, som vissa anser är några av de mest bekväma att bära under träning. År 2007, några designers återinföras franska Terry som dagligt slitage, uppvisande av franska frotté kjolar, skjortor, och en-klänningar stycke. Du kommer fortfarande att hitta tyget som används mest i modersmjölksersättning kläder, träningskläder, och i ljusa kläder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.