Vad är franska Pins?

franska stift finns typer av knappnålar, säkerhetsnålar, där nålen spets låses på toppen av huvudet av nålen. Det gör dem säkra att använda för en mängd olika nålning syften. Till exempel kan de användas i stället för boutonniere stift för små blomsterarrangemang. Till skillnad från andra typer av knappnålar, säkerhetsnålar, göra funktionen franska stift inte spolen längst ned på pinnen, så de är mindre spänstiga, och lite lättare i vikt. De är bara en böjd tunn U form när den öppnas, och en smal oval form när de är stängda.

typiskt franska stift, även kallat coilless knappnålar, säkerhetsnålar, finns i flera färgvariationer, mässing, silver och guld är de vanligaste. De kan variera i storlek från ungefär tre fjärdedelar av en tum till över 2 inches (1,91-5,08 cm) långa. De kan vara lite svårare att arbeta eftersom de inte funktionen spolen och är inte lika spänstiga. Du kan beställa stiften redan har inletts, så du behöver inte kämpa med att öppna dem genom att trycka hårt på nålen.

Fördelen med franska knappnålar över knappnålar, säkerhetsnålar, med ringar är att de tenderar att bättre säkra plagg. Tillräcklig press på ringlar knappnålar, säkerhetsnålar, kan orsaka pinnen till pop öppna. Det tar mycket mer tryck för att detta ska ske med franska stift, och de kan vara ett bra val för fastlåsning kläder, corsages, eller för att lägga till andra värdig inslag till ens kläder. Du kan till exempel placera pärlor på franska stift och stift den bakåt för att skapa en härlig pärlstav stift. Eftersom coilless stift är mindre skrymmande, de är också perfekt för säkert sätter upp en fåll eller en krusning klädesplagg utan att det upptäcks. I själva verket, fram till 13-talet, kläder för europeiska aristokrater var fäst ofta i stället för att sys, vilket förklarar varför många kvinnor i de högre klasserna behöver en städerska för att hjälpa dem att klä sig. Många människor som syr föredrar att använda franska stift i motsats till ringlade knappnålar, säkerhetsnålar, när de måste stift kläder innan sömnad det. Naturligtvis fortfarande andra föredrar den raka stift för detta ändamål. Du kan också använda franska knappnålar, säkerhetsnålar i mindre längder att säkert stift på en knapp, utan bekymmer att stiftet kommer att drivas öppet under dagen.

p

franska stift kan dessutom användas i stickning, för att markera rader eller i slutet eller början av mönster av sömmar. Eftersom de inte har en spole, är de ofta föredrar när man arbetar med känsliga ämnen. Trådarna kan inte fånga på en spole, förstöra konstruktion eller utseende av trikå plagg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.