Vad är en loop Turner?

En slinga Turner är ett av de verktyg som skapats för att vrida rätt tyg tube-sida ut efter att den har sytts. Loop Turners är gjorda av metall och genomsnitt cirka 12 inches (30,5 cm) långa. I ena änden har de en stor cirkel där du kan koppla ditt finger för att dra dem tillsammans, och i andra änden är en spärr krok som kan placeras i öppet eller stängt läge. En slinga Turner kan användas för att vända tyg för handväska hanterar alla typer av axelbanden inklusive axelband, loopar knapp, groda nedläggningar, och bälten. är materialet sydd med räta att göra tyget röret. Efter detta har sömsmån har trimmats till 1 /8 -? inch (~ ,3 -. 6 cm). Nästa steg är att glida kroken slutet av slingan Turner genom röret med spärren öppen krok det på den bortre delen av tyget och dra tillbaka genom tyget. När det är ute, HAKA det och släta ut tyget.

Slingan Turner kan också vara användbart i andra situationer. Om du har ett hölje som är bredare än slingan, kan du använda slingan Turner i stället för ett trädnål att dra en slips eller elastiska igenom. Fäst slutet av slingan Turner till det material du vill arbeta genom höljet och använda slingan Turner till leda igenom det, arbetar noga utifrån låset öppnas inte.

Omvänt kan du också, i vissa fall använda en trädnål i stället för en loop Turner. Med tyget röret fortfarande inifrån och ut, placera kulspetspenna spets trädnål mot sömmen i ena änden. Alternativt tryck trädnål i mitten av sluten tillbaka mot den öppna änden, och arbetar inifrån och ut tyg upp över spets trädnål och mot dess handtag.

Om varken en loop Turner eller en trädnål är tillgänglig när du behöver vända rätt tyg tub-side ut, prova att använda en säkerhetsnål eller en nål. Med säkerhetsnål, Pierce du helt enkelt änden av röret, stäng säkerhetsnål, och arbeta genom röret som du skulle trädnål. Med en nål, tråd det, göra en ansenlig knut på slutet, och ta en söm eller två i slutet av röret. Med nålen alltså ordentligt fäst i änden av röret, kan du använda nålen att dra den högra ut. Nålen Tekniken är också användbar om röret du behöver göra är helt enkelt för smal för en loop Turner att passa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.