Vad är en Sewing Box?

En sömnad låda eller sömnad arrangören är en behållare som är konstruerad för att hålla sömnad utrustning och tillbehör. Sömnad lådor kan ske i form av bokstavlig lådor i olika former och storlekar, men de kan också komma i form av stora duk påsar eller säckar. Till skillnad från en sy-kit, som innehåller några grundläggande utrustning som man kan använda för snabb sömnad reparationer och andra uppgifter, en sy-låda kan bli ganska stora, och innehållet kan vara en smula svårtillgänglig, särskilt för konsthantverkare som arbetar med ovanliga tyg konst.

Normalt är en sy box utformad med ett antal divisioner för att göra det lättare att organisera innehållet. Många boxar har brickor som lyfter ut eller lägga ut, så avlopp att hålla saker som knappar, extra nålar, spolar, sömmen Rippers, stift säkerhet, fingerborgar, gängskärningsverktyg, snörnålar, och så vidare i små utrymmen. En sy-låda kan också ha lådor för sömnad utrustning, och några har pincushions monterade på locket eller handtaget för enkelhetens skull.

Rutor för sömnad kan utformas för att anpassas till olika tillbehör som behövs för att arbeta med symaskiner, t. ex. som särskilda fötter, nålar, spolar, och så vidare, tillsammans med verktyg för synålar. Vissa symaskiner historiskt byggts in i sy-tabeller som innehåller en inbyggd sömnad låda, och många tillverkare av symaskiner säljs också sömnad lådor för att sälja in sina produkter. Antik sömnad lådor fortsätta att användas av konsthantverkare idag, förutom att vara samlarobjekt.

Vissa företag säljer sömnad lådor som är fullt utrustade med basutrustning. Denna typ av sömnad fält kan vara en bra present till någon som precis har börjat med sömnad. Kostnaden för sådana lådor kan variera, beroende på kvaliteten av de verktyg och de nummer som anges i rutan. I andra fall är boxen säljs tom, med avlopp lagring boxen med den utrustning som de föredrar.

Några saker att tänka på när man plockar en sömnad låda, oavsett om sig själv eller för någon annan, inkludera hur flexibla interiören i rutan. Med alternativ som justerbara partitioner och brickor kan vara mycket användbar, eftersom den tillåter människor att konfigurera boxen för att möta deras behov. Människor kan också vara bra att tänka på om de vill lådor och fack, och om facken ska lägga sig, hiss, eller vridas ut för att ge tillgång. Avlopp kan också vara bra att fundera över hur lätt det är att flytta rutan, om det kommer att vara kvar i ett syrum, hanterar funktioner som och lås kanske inte behövas, men om boxen kommer att genomföras är det viktigt att se till att kan skyddas och lyftas. Byggmaterial och stil kan också vara ett problem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.