Vad är en Drill Press?

Borren har varit stommen i den arsenal av träindustriarbetarefederationen, snickare, och maskinister i många år, och den mångsidighet av borren har bara ökat de senaste decennierna. När noggrannhet är nyckeln till framgång, kommer yrkesverksamma vända sig till en borrmaskin press, eller en vertikal borr som är fastsatt på en bordsskiva, arbetsbänk, eller på golvet. Borren press-också känd som en bänk borr-kan borra exakt placerade hål på specifika djup, bredd, och rakhet. Detta verktyg består av en bas, kolonn, spindel, och borrhuvud. Basen kan vara en bordsskiva eller det kan vara inbyggd i benen av metall, varje borra pressen omfattar ett bord, eller en yta att vila på material som ska borras. Den är placerad under borren spindeln och huvud som snurrar och håll lite respectively. En bänk drill press är mindre och mer portabel, men en golvmodell typiskt är kraftfull och har mer tillbehörsalternativ.

Borren pressen har tre beväpnade handtag som finns på huvudet som höjer och sänker borren bet. Dessa vapen ger användaren större kontroll över rörelsen av lite och öka användarvänligheten. En djup-stop kan användas för att förhindra att bitar från att flytta förbi en viss punkt, därför gör det möjligt för användaren att på ett enhetligt djupare hål på olika ställen på valfritt material ska borras. är storleken på borren tryck bestäms genom att mäta avståndet från borren huvudet chucken till kolonnen, denna mätning fördubblas att bestämma borra pressen storlek. Till exempel, om mätningen mellan mitten av chucken till kolumnen är åtta inches (20. 32cm), sedan borren pressen anses vara en 16 tum (40. 64 cm) borr press. Detta beror medan pressen kan borra ett hål åtta inches från sidan av en rak bräda kan man borra i mitten av en sexton tum cirkel, varför den största diameter ombord pressen kan hantera är sexton inches.

En borr press är typiskt motordriven och variabel hastighet, vilket innebär att användaren måste förbruka mindre ansträngning att använda borren press än i hand borrning. Den variabla hastigheten ger användaren möjlighet att använda borren trycker på för en rad olika uppgifter, från att borra hål till sandning material. Den variabel hastighet ger också användaren möjlighet att styra hur mycket kraft och friktion på borr, på så sätt förhindra onödigt slitage och brott.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.