Vad är en Cam Border?

CAM gränsen är en enkel konstruktion vävt kring ett bad eller en handduk, oftast inte i utkanten av handduken, men en tum till två inches (2. 54-5. 08 cm) från kanten. Även om du kan känna öglor på mest handdukar gjorda av FROTTE är cam gräns flat, ger en annan struktur och intresse för handduk. Detta uppnås genom att använda en annan väv till gränsen, för att producera en platt, icke-loopas look.

Många människor förväxlar cam gränsen mot Dobby gränsen. Den Dobby gränsen tenderar att vara mer dekorativ och kan funktionen mönster eller mönster vävs in i lägenheten, separat väva portion. CAM gränsen, däremot, är bara en rät linje tvärs över, i allmänhet mindre än en tum tjock, med några särskilda mönster eller design. En del människor föredrar cam gränser Dobby gränser efter enklare konstruktion tenderar inte att fånga eller Scratchy. Men detta kan bero på kvaliteten på tyget som används för att antingen göra en Dobby eller CAM gränsen.

Standarden handduk med en kam gräns vanligtvis har två gränser, en nära toppen, och en nära underkanten av handduken. Några handdukar kan också innehålla en gräns som löper på längden, vilket ger en rektangel ram runt insidan av handduken. Denna andra designen är mindre vanligt.

Preference om huruvida en cam eller Dobby gräns bör finnas på en handduk är mycket varierande. En del människor föredrar att inte ha en handduk med en inre gräns, eftersom detta gör några av handduken mindre användbar. Gränserna tenderar att inte absorbera eller torka av människor eller saker som lätt som gör unbordered delar av en handduk. Om dina handdukar är relativt små, kan två gränser minimera effektiv torkning och vara ett slöseri med utrymme.

Ur estetisk synpunkt är det Dobby eller CAM gränsen oftast mer attraktiva. Det ger extra detaljer och intresse för handdukar, handdukar, tvättlappar, eller Kökshanddukar. Trend i de flesta hotellen är att tillhandahålla handdukar med gränser, eftersom de kan se lyxigare och dyrare än vad enkla handdukar utan dem, även om de ger mindre användbara ytan torka huden.

Du kan hitta cam-bordered handdukar på de flesta stora återförsäljare. Om du funderar på att uppdatera ditt badrum med nya handdukar och tvättlappar, att tillbringa lite mer, och köper något dyrare och större handdukar. På grund av de olika vävar av cam gränsen och resten av handduk, och ibland olika material används för att konstruera gränsen, kan vissa billigare handdukar krympa runt gränserna, vilket gör att handdukar ska visas rynkig och oattraktivt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.