Vad är Wired Ribbon?

Bredband band är band med bitar av tråd arbetat in det, så att den är styvare än vanligt band. Normalt trådarna i Wired band nedgånget endera sidan av band, och de omfattas av bård av bandet så att de inte syns. Några varianter på utformningen använda en enda tråd springa ner mitt på band, för mer flexibilitet. Det finns ett antal användningsområden för trådbunden band, och materialet kommer i en mängd olika storlekar och modeller som följd. De flesta båtar butiker lager Wired band, och det kan också vara speciella beställas om en viss konfiguration är önskvärt.

Många använder trådbunden band i presentkorgar och dekorationer, eftersom den kommer att hålla sin form när den har böjt. Detta drag kommer att orsaka trådbunden band att se nättare, eftersom det inte kommer att hänga som det sitter. Det kan också användas för att stänga gåva väskor, eftersom det kan vara vridna stängas och formas till en båge. Menyfliksområdet kan också bockas till former som blommor och används som ett dekorativt element i båtar projekt.

Tekniskt sett nästan alla typer av band kan kopplas in, allt från ren band till tät grosgrain. Vissa band företag erbjuder både trådbunden och unwired versioner av sina produkter, och de kan erbjuda kabelansluten band i olika färger och mönster. Den tråd-edged band säljs på spolar, precis som vanliga band, även om kunderna behöver vara försiktig med att krossa rulle och böja tråd ur form.

Crafters kan också använda trådbundna band på kläder. Tråden kommer att hjälpa band att hålla sin form när den används som trim, till exempel, som kan vara ganska bra. Försiktighet bör iakttas vid sömnad Bredband band på kläder, att se till att kablarna inte sticker ut och säcken bäraren. Sömnad wired ribbon på utsidan av ett klädesplagg och tucking ändar av kabeln under kan bidra till att förhindra oönskade repor och peta.

I vissa fall, kabelansluten band är konstruerade för utomhusbruk och inomhusbruk. Menyfliksområdet tenderar att hålla sig bättre än vanliga band genom händelser som bröllopsfesten, och ledningarna tillåter inredare att vrida den i fantasifulla former. Om du vill använda trådbundna band utanför, kolla på förpackningen att se till att den kan användas utomhus, som vattenskada kan orsaka färgat band att köra eller fläcken i oattraktiva mönster.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.