Vad är Våtslipning?

Wet är slipning ett renare alternativ till regelbunden slipning av drywall slam från ombyggnader och reparationer. Våt kräver slipning en speciell slipning svamp som ersätter den traditionella drywall slipning skärmar och block. Slipning svamp används knappt fuktig och kräver täta sköljning och vred under Våtslipning.

Våtslipning är ett bra alternativ för att torka sandning vid reparationer har utförts på skadade Gips eller gips, samt i remodeling att sker i eller i närheten bodde inom områden i hemmet. I våt slipning, är svampen fuktig nog för att avsevärt minska mängden slipdamm som blir luftburna. Av detta skäl, personer med allergi genomlever en omarbeta eller reparation kan väl uppskatta detta alternativ teknik. Med hög användning av de områden i hemmet som kök och bad, kan Våtslipning minska avsevärt röran som normalt åtföljer Gips reparation. När genomförs korrekt, Våtslipning ändrar inte antal färgskikt av drywall lera krävs, men processen tar längre tid än torr block slipning. Detta beror huvudsakligen på hur många gånger svampen sköljas och vred ur, och beroende på storleken på området, kan vattnet behöva ändras också. Du kan rimligen förvänta sig att slipa om en 3-fots kvadrat (ungefär en kvadratmeter) avsnitt innan du behöver skölja och vrida din svamp. Att hålla en hink vatten bredvid dig att skölja svamp rekommenderas, men du måste byta vatten när det blir för tät för att se till. Du kan använda olika korn slipning tvättsvamp för våt slipning, såsom grovt eller fint, beroende på vilket lager lera du slipning. Våtslipning tvättsvamp är något större än ett vanligt kök svamp och finns på de flesta större butiker hem förbättring. När Våtslipning ett område, arbeta i cirklar med en stadig mängd tryck. Slipning svampen bör endast lätt fuktad-Om vatten droppade från svampen när du ansöka stadigt tryck under slipning, är det svamp för blött.

Efter Våtslipning ett lager lera, låt ytan torka i ungefär en timme innan du fortsätter med andra strykningen av sammansatta eller före målning eller priming om det slutliga pälsen har slipat. Kombinera Våtslipning med traditionell sandning är också ett alternativ för projekt hem reparation. Kanske det första skiktet kan slipas med en traditionell skärm eller blockera slipmaskin för att påskynda processen, men Våtslipning kan också tillämpas i den slutliga rock, så städa kan utföras tidigare. Även om det tar längre tid att slutföra ett projekt med våt slipning, är det definitivt den renaste processen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.