Vad är Twill Tape?

Twill band är en typ av tyg tejp som är vävt i ett kypertbindning mönster, vilket innebär att den har parallella diagonal revben. Detta vävt mönster är extremt robust, vilket gör twill tape en mycket populär sy begrepp; twill själv har vävt i århundraden. Flesta sömnad butiker bära kypertbindning band, vanligtvis i ett sortiment av färger, till viktklasser, och bredder, uppfylla en rad sömnad behov. Det är också möjligt att beställa twill tape direkt från tillverkarna, detta rekommenderas om du har ett stort projekt och du vill ha en billig bulk takt. Det finns alla typer av användningsområden för twill tape. Det är ofta utnyttjas, till exempel att göra stadiga banden på saker som till sjukvården. Det kan även integreras i sömmarna för att förstärka dem, eller användas i trim. Många avlopp använder twill byråkrati så att taggarna, eftersom tejpen håller upp genom år av användning utan att knastrar och några konservatorer använder gåspenna tejp för att märka saker som gamla textilier, eftersom bandet inte kommer att reagera med de material som används inom textil. kan olika material användas för att göra twill tape. Bomull band är mycket vanligt, vilket är polyester, men ull, linne och silke även kan användas i vissa regioner. Många företag gör "nakna" kypertbindning band, vilket innebär att det är ofärgade, medan andra ger en rad olika färger och mönster ibland också. Bredder varierar vanligtvis, tillåter människor att använda mycket smal twill tejp för projekt som band, och bredare twill tape att förstärka kraftiga sömmar och liknande. De flesta företag gör också lätta och tunga band plikt twill för särskilda arbetsuppgifter.

Beroende på material som används för att göra kypertbindning band, kan bandet ofta lätt färgas annan färg. Man kan också måla eller mönster stencilen på bandet, tillsammans med annan information, t. ex. en katalog nummer eller en sömmerska "namn. I vissa regioner, människor också brodera kypertbindning band, som den har broderi mycket bra. Den robusta väva motstår också distorsion, se till att mönster förbli trogna sina konstnärens önskemål.

Kvaliteten twill band kan variera, med särskilt billig band är benägen att raveling igång färgämnen. Om du är osäker på kvaliteten på en bit tejp kypertbindning, kanske du vill testa ett prov för colorfastness innan du slänger den i tvätten, så kör färger kan ge fläckar på kläder. Det bidrar också till hårt sy ner ändarna på en remsa av twill tejp för att minska raveling.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.