Vad är Tape Garn?

perfekta garn som ska användas för många typer av tillbehör till kläder och dekorationerna är tejp garn ett perfekt val. Här är några grundläggande information om band garn, däribland några förslag på objekt som kan skapas med denna mångsidiga garn typ.

Tape Garnet är också nämns ofta i mönster och i butiken annonser som band garn. En av de unika egenskaperna hos dessa vävt garner är det faktum att garnerna platta, precis som band eller tejp. Den platta karaktär tejp garn gör det möjligt att uppnå en väva och mönster som inte kan uppnås med andra typer av huvudsakligen runt gården typer.

En av saker att tänka på när du skapar med tejp garn är att det är svårare att uppnå en perfekt stygn med det. Detta innebär att även en person som är mycket duktiga med stickning kan behöva sakta ner och ägna större uppmärksamhet åt den process som används för att skapa stygn. Å andra sidan kan en del människor föredrar den mindre skillnader i stygn, eftersom det ger den färdiga produkten en något lösare väva i mönstret, som faktiskt kan anses vara en tilltalande design element.

Medan tejp garner brukade vara tillgänglig endast i bomull eller ull blandningar, det karierat tejp garnerna på marknaden idag erbjuder en mängd fibrer, inbegripet blandningar av syntetiska och naturliga material. Faktum är att många människor tycker att en bomull och nylon blandning för tejp garn är mycket lätt att arbeta med. Som en bonus har den färdiga objektet vanligtvis sin form längre om det finns något syntetiskt material som ingår i den använda tejp garn.

Tape garner är bra för att skapa kläder tillbehör som i huvudsak plana karaktär. Detta gör det roligt att sticka eller virka bälten, halsdukar och pannband med tejp garn. Större objekt, till exempel västar och även toppar sommaren kan skapas med tejp garn som medium val. Tröjor som är idealiska för kallare perioder under hösten och våren också kan skapas med tejp garn. Eftersom mönstret tenderar att vara lösare än andra tröjor, kommer kläderna vara idealisk för dessa säsonger. För några riktigt intressanta mönster, kan tejp garn blandas med andra garner, ger tillbehöret en unik känsla och utseende.

Tape garn är inte svårt att hitta alls. Normalt säljs i hundra fot lång dockor, kan tejp varvet köpas i många butiker hantverk, sömnad och affärer tyg, och i de flesta rabatt butiker att bära material. Som ett bra sätt att lägga till en annorlunda twist till stickning och virkning projekt, kan tejp garn producera attraktiva resultat som kommer att se till att göra alla nöjda.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.