Vad är Sömnad Tape?

Sömnad band finns i flera olika former, och serverar en mängd olika funktioner. De tre vanligaste typerna av sömnad bandet är Hemming tejp, bias tejp och stygn tejp.

Hemming tejp ofta ser ut som spets och finns i en mängd olika färger. Det används ofta för att hem ett plagg när en helt plan Hem är nödvändigt, t. ex. om ett par cuffed byxor, eller när plagget är tyget är tillräckligt vätska som en vanlig fåll skulle vara krångligt i botten, men en RULLFÅLL skulle inte vara lämpliga. Det är också lämplig för Hemming nästan alla andra plagg också. Om infrastrukturen är en stor stil eller rand kommer maskor för Hemming bandet visar inte på utsidan så mycket, men det kan också vara hand sydde så stygnen är inte lika uppenbara.

Hemming bandet är lätt att använda. Sömmerska enkelt veck fållen på plagget och tappar den på plats, för att sedan pressar fåll göra veck permanent. Den Hemming bandet placeras över kanten på fållen på fel sida av tyg och sys topp och botten, för att hålla den på plats.

Bias band är sy band som ofta används för att trimma eller annan dekoration. Det kan användas för att trimma en ringning eller ärmhål-ibland i en kontrasterande färg-eller prydligt binda en rå kant material. Bias tape kommer pre-viks och mätt, mycket som Hemming band, men det är vanligtvis skära av bomull eller bomull blandning tyg, på bias. Det är ofta topstitched för necklines eller ärmhål, men när sådana sömnad inte önskas, kan man glida broderat för hand på plagget. Bias tejp används också i projekt för heminredning och som en stabil bindemedel för sådana poster som handdukar och grytlappar. Filt bindande är också en typ av sömnad tejp, som används för att avsluta kanten av bomull eller filtar flanell. Den tredje typen av sömnad bandet är stygn tejp. Detta band används när en symaskin är inte tillgänglig, eller när maskinen sy är inte nödvändigt, såsom en Halloween-kostym eller gardiner för ett studentrum. Stitch band fungerar ungefär som smältsäkringar gränssnitt. Det är inbäddad mellan två vikta över råa kanter, som för en söm, och sedan pressas samman med ett varmt strykjärn. Den stygn Tape ansluter sedan till båda delar av material, skapa en söm. Det är också användbart för Hemming denna typ av projekt snabbt.

Sewing bandet händig i alla sy-kit, och kan tjäna många syften att göra kläder eller listigheten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.