Vad är Snap Tång?

Snap tänger är en handburen verktyg som ofta används för att fästa och ta bort olika typer av snaps från olika typer av tyger. Med en allmän form som liknar den i de flesta typer av tänger, är knäppa tång särskiljas genom formen på platta blad i verksamheten slutet av enheten. Huvudfunktion att knivarna är att ge en säker yta som möjligt snäpper vara försiktigt men stadigt fastsatt på en bit tyg. Ibland kallas Grommet tänger, även snap tång kan användas vid installation och byte av upphängning. Processen att installera ett Genomföring med snap tång är relativt enkel. Ett litet hål stansas in i tyget vid den punkt där Grommet ska placeras. Själva Grommet har arbetat i hålet. Större platta blad av Snap tänger är placerad nedanför Grommet, medan den övre och något mindre platta blad är placerad ovanför Grommet. Handtagen på Fäst tänger pressas, och ökat trycket på båda sidor av Öljett och kör den i omgivande material. Som ett resultat är Grommet fastspänt på plats.

Byta Grommets sys med tång följer samma grundläggande mönster, även om det är nödvändigt att bända upp gamla Grommet bort från tyget först. Vissa typer av Snap tänger komma med en liten deformation som är något som bladen på tången nål näsa. Denna deformation kan användas för att BRYTA SIGILLET gamla Grommet. När gamla Grommet tas bort, kan installationen av den nya Grommet börja.

Snap tänger använder samma grundläggande synsätt när det används för att installera eller byta snaps. Efter att den gamla snap, är den nya snap förs i läge. Bladen av Snap tänger Därefter placeras ovanför och under snap. Eftersom handtagen på tång pressas, bladen nära och utöva påtryckningar på snap. När den är klar, är den snäpper på plats.

Det finns knäppa tång särskilt utformade för att hantera olika typer av material. Vissa är utformade för tunga användning, såsom installation av snaps eller upphängning på tung duk tyg. Andra typer är konstruerade för att hantera tyger som är idealiska för draperiet skyltar eller liknande applikationer. Finns snap tång som är specifikt konstruerade för användning med lätta material som används för skjortor och blusar. Generellt snap tång är en mycket prisvärd redskap, och kan köpas på hantverksbutiker, järnaffärer, och varje försäljningsställe som bär hantverk begrepp eller camping verktyg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.