Vad är Silk blommor?

Silk blommor är ofta häpnadsväckande och realistiska, trots att de är gjorda av silke. De gör ett utmärkt ekonomiskt och estetiskt alternativ till den äkta varan, särskilt för områden som lätt nedsmutsade av riktiga blommor, såsom glas bordsskivor, farsturna och sovrum. De är också mycket bra val för områden som kan skadas av utspillt vatten, inklusive datorn skrivbord. De kan lysa upp kontoret och stanna precis som färskt när du är borta på affärsresa eller semester, som när du arbetar hårt. är kvalitet siden blommor utformad med enastående känsla för detaljer som gör dem svåra att berätta från den äkta varan, oavsett hur nära beundrade. Från kolvar till kronblad, carpals till stjälkar, ingenting om dem ser konstlad. Du kommer att frestas att lukta på dem, och för dem som tror att de är verkliga, som sannolikt kommer att vara det enda som ger sina hemliga bort. Ibland kan sämre kvalitet siden blommor har synliga sömmar på nära inspektion.

princip alla typer av gemensamma blomma kan köpas sig eller i klasar från hantverk butiker. Mixa och matcha för att göra egna blomsterarrangemang av alla storlekar och slag. Silk växter, ormbunkar och andra fyllmedel bouquet, och en mängd andra punkter finns också att blanda med dina blommor. Ändra färger och typer av blommor för säsongsarbetare atmosfär, med buketter av ljusa sommarnätterna prästkrage, orange höst sprayer, röd vinter pointsetta och stänk av vårblommor. Trimma härrör i storlek och placera blommorna i en vas, korg eller andra dekorativa behållare. Ett stort arrangemang i en urna ser bra i nästan alla hörn. att ta hand om siden blommor, en vecka damma med konserverad luft kommer att hålla blommorna ser nytt och fräscht. Om du roterar arrangemang, lagra lågsäsong blommor i en plastpåse glidit in i ett skyddande hölje så att de inte krossas. Om du saknar talang för att slänga ihop ett trevligt arrangemang, kan du köpa nästan alla typer av silke blomma bouquet färdiga. Vissa siden blommor kommer även i "glas vaser med vatten," lägga till ytterligare en touch av autenticitet, även om vaser faktiskt akryl och icke-spill. med ett bröllop? Kransar, swags av Stephanotis av olika längd, liknar (Stephanotis vit kaprifol vinstock med vita bär), kransar och blommiga ringar vinrankan till surround ljusstakar är alla tillgängliga. En silke brudens bukett rosor elfenben kan vara en livstid.

Silk blommor göra en stor gåva, lysa upp någons hem, trädgård-även sjukhuset room. Njuta av orkidéer, tiger liljor, rosor, nejlikor, eller din favorit blomma året runt. Green tummar inte behövs!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.