Vad är Seersucker?

Seersucker är ett bomullstyg med ett namn som härrör från det persiska sikt Shir o Shakar som betyder mjölk och socker. Tyget gjordes ursprungligen i Irak, men det var populär i USA, särskilt för herrkläder.

Seersucker sker med så kallad slack-spänning väv, där grupper av garn är klungade tillsammans i vissa delar av tyget skapat en rynkig, nästan skrynklig titta på tyget. I själva verket är det oftast onödigt att järn BÖCKEBÖLJA kläder eftersom de ska se något rynkig. Den puckering effekten av väven skapar en underbar funktion i BÖCKEBÖLJA plagg. De tenderar att vara mycket häftigare att bära, eftersom luftrummet skapas mellan kroppen och delar av kläder. Det var ursprungligen BÖCKEBÖLJA väven i valet för arbetarklassens män, särskilt när de var tvungna att arbeta i varmt väder. Det senare antogs av överklassen, och förknippades speciellt med Södra gentleman's kostym. En BÖCKEBÖLJA kostym var ett normalt slitage under många Södra män under tryckande sommarmånaderna, även om det kan anses klumpig att bära en efter september. Idag kan du fortfarande se äldre herrar i söder klädda i sina BÖCKEBÖLJA kostymer. är Seersucker inte begränsad till BÖCKEBÖLJA passa modetrend. Det är fortfarande ett populärt material för många olika typer av kläder. Seersucker pants kan vara populär kryssning eller semester slitage och BÖCKEBÖLJA skjortor och shorts är populära för både män och kvinnor. De är lättskötta plagg, perfekt för att ta på resor, och naturligtvis ge lätta,

cool täcker.

inte vill gå miste om en bra sak, under andra världskriget kapten Anne A. Lentz designade enhetlig sommartidtabell för den första kvinnliga marinsoldater med BÖCKEBÖLJA. Speciellt i en militär inställning, även om kvinnor inte tilläts i strid med sval, lättskötta tyger var ett tecken på sunt förnuft. Trots att de flera generationer med sköna sommar kläder, är BÖCKEBÖLJA ibland svårt att hitta.

Den vävning processen med omväxlande korta och slack väver arbete är intensiv och kostsam. Eftersom företagen inte gör mycket av en vinst genom det, färre företag tillverkar äkta BÖCKEBÖLJA. Ibland företag fuska genom att behandla tyger med kemikalier för att producera puckering effekt. Materialet är inte sannolikt att förbli rynkig, så om du är intresserad av BÖCKEBÖLJA, se till att det kommer från en sann slak-spänning väv. Det kan kosta lite mer, men kommer sannolikt att bära bra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.