Vad är Quilting Kits?

Textilkonst är hantverk sömnad bitar av tyg samman till en mönstrad säng täcke eller andra vadderade hushåll objekt. Quilting kit är förpackade uppsättningar av material att använda för att göra en Quilted projekt. Quilting Kit ingår normalt ett mönster, instruktioner och färdigskurna tyger. De flesta kit ingår inte tråd, vadd och täcke stöd.

Textilkonst kit finns i många olika stilar och typer av projekt. Till exempel är en västerländsk täcke kit som kan inkludera tyger med häst, hattar och utskrifter stöveln. En mer traditionella quilting kit har ofta mer traditionella utskrifter t. ex. blommor och ränder. Även om det finns många set för att göra täcken, finns det fortfarande många andra quilting kit för projekt såsom mattor, tapeter, uppstoppade djur, kuddar och löpare. är mest quilting kit märkta med den föreslagna Skill nivå. En quilting kit avsedd för nybörjare kan vara ett bra val för nybörjaren som inte känner sig bekväma samordna tyg mönster ännu. Det är definitivt en bra idé att börja med en liten quilting kit projekt såsom en väggbonad innan den går över första full-size täcke. Quilting byggsatser för avancerad quiltare innehåller ofta många olika tyg färger. Mönstren är ofta mycket komplicerad och kan innehålla komplicerade scener med avancerad stygn krävs för att slutföra effekt.

Traditionell lappteknik lapptäcken Kit ingår tyger som ska pusslas in täcket block innan sy blocken tillsammans för att göra hela täcket. En quilting kit kan konstrueras för synålar eller maskin sömnad. En stiftelse lappteknik eller papper lappteknik, quilting kit görs för att få tyget bitar sytt på ett tyg eller papper stiftelse bit. Stiftelsen kan bli permanent eller tillfälligt.

Hand sy lapptäcken projekt kan ta längre tid än att använda en symaskin, men fördelarna är att du kan ta separata quilt block med dig arbeta var som helst. I maskinen quilting metod, kan du öka farten, men sannolikt är begränsad till att endast arbeta när symaskinen är. Ett alternativ till att köpa quilting byggsatser är att köpa gelé rullar. I quilting, är en Jelly Roll en hoprullad samling samordna remsor av tyg. Standardstorleken på remsorna är 2 1 /2 inches (6. 35 cm). En Jelly Roll kan göra en väggbonad eller andra små projekt, samtidigt som ett täcke kan ta två eller flera gelé rullar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.